Lifestyle

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μία φορά ήμουν σε ένα σκυλάδικο, έπεσε μία πιστολιά και φύγαμε τρέχοντας» [vid]

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μία φορά ήμουν σε ένα σκυλάδικο, έπεσε μία πιστολιά και φύγαμε τρέχοντας» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Αλκοόλ, κάπνισμα, ξενύχτια, κακόφημα μαγαζιά»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την άγρια εφηβεία και τα κακόφημα μαγαζιά, το τραγικό λάθος της ζωής του, τη σχέση του με την κόρη του & την άγνωστη «σύνδεση» του με τον Κώστα Καζάκο.

«Οι πρώτες εικόνες που έχω στη ζωή μου είναι στην Αυστραλία και στο καράβι που κάναμε 32 μέρες να επιστρέψουμε στην Ελλάδα & 28 μέρες να πάμε εκεί.

View this post on Instagram

A post shared by Χρύσα Ράικου (@chrysa.raikou)

Ήμουν πολύ κάλος μαθητής από τους πρώτους, μέχρι που έκανα μία παράσταση στο σχολείο σαν προοίμιο των «Άγαμων Θυτών» & είπα ότι θέλω να κάνω μονό αυτό.

Οι γονείς μου απογοητεύτηκαν, που από πρώτος μαθητής έγινα τελευταίος και άρχισα ό,τι κραιπάλη μπορεί να κάνει ένας έφηβος έκτος από ναρκωτικά», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Στην συνέχεια, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης περιέγραψε ένα σκηνικό με πυροβολισμούς που βίωσε, και αποκάλυψε τι άλλες δουλειές έχει κάνει.

View this post on Instagram

A post shared by  (@westcoast_2023)

«Αλκοόλ, κάπνισμα, ξενύχτια, κακόφημα μαγαζιά, θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μία φορά σε ένα σκυλάδικο, έπεσε μία πιστολιά και φύγαμε τρέχοντας.

Στα κακόφημα μαγαζιά, το κίνητρο μου δεν ήταν το γυναικείο φύλο, άλλα το περιβάλλον και η ντεκαντάνς, έπαιζαν κλασικό παλιό βαρύ λαϊκό τραγούδι. Θυμάμαι το μπαμ της πιστολιάς, χαμήλωσαν τα φωτά και φύγαμε τρέχοντας, ούτε καν ταξί δεν πήραμε», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments