Πολιτική

Σκέρτσος: «Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο έχει γίνει χώρα που αντιγράφεται στο εξωτερικό και παέι μπροστά»

Σκέρτσος: «Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο έχει γίνει χώρα που αντιγράφεται στο εξωτερικό και παέι μπροστά»

Πηγή Φωτογραφίας: Imerodromos

Ο υπουργός Επικράτειας ανέφερε ότι θα εξαντληθούν τα όρια του Συντάγματος για να μην επιτραπεί σε εγκληματικές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή να μπουν στην Βουλή.

Η Ελλάδα από μαύρο πρόβατο έχει γίνει χώρα που αντιγράφεται στο εξωτερικό και το ζητούμενο είναι να πάει μπροστά, τόνισε σήμερα στον ΣΚΑΙ 100,3 ο υπουργός Επικράτειας Άκης Σκέρτσος.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έδειξε ότι μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για την οικονομία, και να προσελκύσει ξένες επενδύσεις.

Για την ακρίβεια επεσήμανε ότι οι έλεγχοι στα σούπερ μάρκες είναι εντατικοί και αμείλικτοι.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι θα εξαντληθούν τα όρια του Συντάγματος για να μην επιτραπεί σε εγκληματικές οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή να μπουν στην Βουλή.

«Δεν πρέπει και δεν μπορεί αυτό το ζήτημα να αποτελέσει πεδίο διχασμού. Πρέπει να υπάρξει κάθετο τείχος και ένα όχι από όλα τα κόμματα» ανέφερε ο κ. Σκέρτσος.

Ο κ. Σκέρτσος χαρακτήρισε υπαρκτό κοινωνικό πρόβλημα το ζήτημα της στέγης για τους νέους.

Τόνισε ότι το πρόβλημα είναι η προσφορά ακίνητων σε λογικές τιμές, τα περιορισμένα ακίνητα και επεσήμανε ότι τα αυξημένα επιδόματα δεν θα λύσουν το πρόβλημα.

Μεταξύ των εργαλείων για την στεγαστική πολιτική ανέφερε τα φθηνά στεγαστικά δάνεια που συγχρηματοδοτεί το ελληνικό δημόσιο, η αξιοποίηση 770.000 κλειστών παλιών ακίνητων εκ των οποίων 200.000 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και οι νέες φοιτητικές εστίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments