Αθλητισμός

Η αλλαγή του Γιοβάνοβιτς που αποδείχθηκε λάθος και έκοψε τον Παναθηναϊκό στα “δύο” με τον ΠΑΟΚ

Η αλλαγή του Γιοβάνοβιτς που αποδείχθηκε λάθος και έκοψε τον Παναθηναϊκό στα “δύο” με τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να βγάλει σχετικά νωρίς τον Μπερνάρ, περνώντας τον Ιωαννίδη στη θέση του στο 66'. Από εκεί το σημείο και μετά, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν ήταν επικίνδυνος, αλλά δεν είχε καν τον παίκτη εκείνον που θα κουβαλούσε την μπάλα και θα την "έσπαγε" είτε στα πλάγια, είτε κάθετα.

Παναθηναϊκός  ΠΑΟΚ: Το Τριφύλλι προηγήθηκε στο 18′ με τον Τσέριν, πάλεψε για τη μεγάλη και δύσκολη ανατροπή, αλλά το πέναλτι του Ολιβέιρα έβαλε ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρά του, με το τελικό 1-1- στο “Απ. Νικολαΐδης” να δίνει την πρόκριση στο Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν όχι απλώς καλύτεροι του ΠΑΟΚ, αλλά γενικώς καλοί συνολικά μετά από καιρό. Μάλιστα η υπεροχή τους μεταφράστηκε απτά σε γκολ, όταν ο Μπερνάρ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά-τρύπα στον Τσέριν, με τον Σλοβένο να κάνει μέτρα προς την περιοχή και με άπιαστο σουτ να νικάει τον Κοτάρσκι για το 1-0, βάζοντας “φωτιά” στη Λεωφόρο.

Ο Μπερνάρ μπορεί να μην έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, αλλά ήταν ξανά καθοριστικός. Είχε την πάσα στον Τσέριν για το γκολ, ενώ φυσικά βγάζει στο 45+2′ σε τετ-α-τετ τον Σπόραρ, με τον Σλοβένο επιθετικό όμως να αστοχεί απελπιστικά με το δεξί του πλασέ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να βγάλει σχετικά νωρίς τον Βραζιλιάνο, περνώντας τον Ιωαννίδη στη θέση του στο 66′. Από εκεί το σημείο και μετά, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δεν ήταν επικίνδυνος, αλλά δεν είχε καν τον παίκτη εκείνον που θα κουβαλούσε την μπάλα και θα την “έσπαγε” είτε στα πλάγια, είτε κάθετα. Η αλλαγή του Μπερνάρ λοιπόν έκοψε στα “δύο” τους Πράσινους, οι οποίοι έδειχναν ότι και χωρίς το πέναλτι του Ολιβέιρα, δύσκολα θα έφταναν σε ένα δεύτερο γκολ για την παράταση.

Sportdog

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments