Αθλητισμός

Πέντε ντέρμπι «αιωνίων» σε ενάμιση μήνα για τρεις τίτλους!

Πέντε ντέρμπι «αιωνίων» σε ενάμιση μήνα για τρεις τίτλους!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Πότε παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για μια θέση στον ευρωπαϊκό τελικό, το ντέρμπι πρωταθλήματος και οι τελικοί του Λιγκ Καπ.

Μια μεγάλη πρόκληση περιμένει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα διεκδικώντας τρείς τίτλους! Οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, το πρωτάθλημα και τους τελικούς του Λιγκ Καπ σε πέντε μεγάλα ματς μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα!

Ότι καλύτερο για τους λάτρεις του Βόλει και βεβαίως για τους οπαδούς των δύο ομάδων με την «μάχη» για την Ευρωκούπα να κυριαρχεί! Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως όποιος από τους Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό περάσει στον τελικό θα είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και στις 15 θα γίνει η ρεβάνς στην έδρα των πρασίνων! Το ίδιο θα συμβεί και στους τελικούς του Λιγκ Καπ, στις 23 Μαρτίου στον Ρέντη και στις 25 του μήνα η ρεβάνς. Ενδιάμεσα, τρεις μέρες μετά το… ξεκαθάρισμα στο Τσάλεντζ Καπ (18/2) ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ξανά τους πράσινους στον Ρέντη για την κανονική διάρκεια του πρωτάθληματος.

Τσάλεντζ Καπ (Ημιτελικοί) 8 Φεβρουαρίου 2023: ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 15 Φεβρουαρίου 2023: ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός Volley League(Κανονική διάρκεια) 18 Φεβρουαρίου 2023: ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός Λιγκ Καπ (Τελικοί) 23 Μαρτίου 2023: ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 25 Μαρτίου 2023: ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός

TO10.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments