Αθλητισμός

Σε ρυθμούς… Ματ Τόμας κινείται το «τριφύλλι» – Κατέθεσε επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός!

Σε ρυθμούς… Ματ Τόμας κινείται το «τριφύλλι» – Κατέθεσε επίσημη πρόταση ο Παναθηναϊκός!

Πηγή Φωτογραφίας: 2022 MORRY GASH/ ASSOCIATED PRESS

Η διοίκηση άναψε το πράσινο φως για να ικανοποιηθεί το «θέλω» του προπονητή και ο Παναθηναϊκός προχωράει άμεσα για την απόκτηση του εξαιρετικού σουτέρ Ματ Τόμας καταθέτοντας πρόταση στα χρήματα που ζήτησε ο Αμερικανός!

Σε ρυθμούς… Ματ Τόμας κινείται το «τριφύλλι» τα τελευταία 24ωρα. Όπως αποκάλυψε το SDNA τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/1), ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε το όνομα του Αμερικανού στην κορυφή της λίστας των «θέλω» του και ο Παναθηναϊκός προχωράει για την απόκτησή του, έχοντας ήδη καταθέσει την πρότασή του.

Ο 29χρονος σούτινγκ γκαρντ, που κατέκτησε το Eurocup το 2019 με τη Βαλένθια προτού πάει στο ΝΒΑ, βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της επιστροφής στην Ευρώπη, ύστερα από μια τριετία με τους Τορόντο Ράπτορς, τους Γιούτα Τζαζ και τους Σικάγο Μπουλς. Έτσι, η διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης άναψε το… πράσινο φως, αποφασίζοντας να ακούσει την επιθυμία του προπονητικού επιτελείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αμερικανό παίκτη, που φημίζεται για το εξαιρετικό τρίποντό του και μετρούσε 41% πίσω από τα 7,25μ. στον «μαγικό κόσμο». Σημειώνεται δε ότι πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Τόμας είχε 47,7% πίσω από τα 6,75μ. με τη Βαλένθια. Μάλιστα, η «πράσινη» πρόταση καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε η πλευρά του 29χρονου.

Σε ό,τι αφορά το πώς το όνομα του εν λόγω «μπόμπερ» ανέβηκε στην κορυφή της λίστας του Ράντονιτς, η εξήγηση είναι η εξής. Ο Τόμας αποτελεί την τελική επιλογή του προπονητικού τιμ, καθώς ο Μαυροβούνιος τεχνικός και οι συνεργάτες του θέλουν έναν παίκτη στις θέσεις «2» – «3», ώστε να καλύψει το κενό του Άντριου Άντριους που είναι εκτός ομάδας και του Μάριους Γκριγκόνις που φαίνεται πως δεν έχει προσαρμοστεί και οι ευκαιρίες του λιγοστεύουν με τον καιρό. Συν τον τραυματισμό Ματέουος Πονίτκα (διάστρεμμα) που αρχίζει να μοιάζει αμφίβολος ως προς την ετοιμότητα του για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments