Ζώδια

Τα 8 Προβλήματα στις Καρμικές σχέσεις

Τα 8 Προβλήματα στις Καρμικές σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Βρήκες την "αδελφή ψυχή" σου και ζείς την απόλυτη σχέση;;; Διάβασε τα 8 προειδοποιητικά προβλήματα που πρέπει να αποφύγεις

Η συνάντηση με την αδελφή ψυχή σου, μπορεί να είναι ένα στάδιο ολοκλήρωσης και ευτυχίας, όμως οι σχέσεις τέτοιου τύπου δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και τα προβλήματά τους! Ποια είναι αυτά; Παρακάτω σου δίνω τα 8 πιο συνηθισμένα προβλήματα σε αυτές τις σχέσεις

(1) Μη ρεαλιστικές προσδοκίες: Όταν αρχίζεις να πιστεύεις ότι η αδελφή ψυχή σου είναι ο άνθρωπος που σε ολοκληρώνει και κάνει όλα τα προβλήματα να εξαφανίζονται, τότε είναι που αρχίζεις να έχεις υπερβολικές προσδοκίες από την σχέση και αυτό εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει στην απογοήτευση όταν διαπιστώνεις ότι όλα όσα επιθυμείς δεν μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν πραγματικότητα!

(2) Εξάρτηση: Στις αδελφές ψυχές δημιουργείται ένα τόσο έντονο συναισθηματικό δέσιμο που πολλές φορές οδηγεί στην εξάρτηση του ενός από τον άλλον! Νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς το σύντροφό σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη πίεση στην σχέση!

(3) Φόβος απώλειας: Όταν νιώθεις ότι η αδελφή ψυχή σου είναι ο μοναδικός άνθρωπος που σε κατανοεί πλήρως, στην σκέψη και μόνο ότι μπορεί να τον χάσεις, ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια σου και νιώθεις έντονο φόβο! Ο φόβος αυτός μπορεί να σε κάνει υπερπροστατευτικό, επίμονο , κτητικό και όλο αυτό να δημιουργήσει ζημιά στην μεταξύ σας σχέση!

(4) Δυσκολία στην επικοινωνία: Τα δυνατά συναισθήματα που είναι κυρίαρχα στις αδελφές ψυχές, εύκολα μπορεί να προκαλέσουν δυσκολία στην αποτελεσματική επικοινωνία και να δημιουργούνται διαφωνίες και παρεξηγήσεις!

(5) Προσωπική Στασιμότητα: Όταν είσαι σε σχέση με την αδελφή ψυχή σου νιώθεις ότι έχεις ολοκληρωθεί ως προσωπικότητα, και ότι δεν χρειάζεται κάτι να αλλάξεις προκειμένου να εξελιχθείς γιατί βρήκες αυτό που θεωρούσες ως το “απόλυτο”! Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία προσωπική στασιμότητα στην ανάπτυξη και εξέλιξη του ανθρώπου!

(6) Έλλειψη Ενδιαφερόντων : Η προσκόλληση με την αδελφή ψυχή σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε μία σταδιακή αποκοπή από ενδιαφέροντα που είχες πιο πριν, έτσι λοιπόν παραμελείς τα χόμπι σου, τους φίλους σου, ή ακόμα και την οικογένειά σου κάνοντας θυσίες πολλές για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο!

(7) Περιορισμός Ανεξαρτησίας : Με αυτή την σχέση θα νιώσεις ότι δεν σου χρειάζεται πλέον να είσαι ανεξάρτητος και νιώθεις ότι θέλεις να μοιράζεσαι τα πάντα με το σύντροφό σου, αυτό οδηγεί σε έλλειψη αυτονομίας που μπορεί να είναι επιβλαβής για την σχέση!

(8) Παράβλεψη των προβλημάτων: Καθώς είσαι σε σχέση με την αδελφή ψυχή σου, μία σχέση τόσο έντονη που δημιουργεί το αίσθημα της ολοκλήρωσης, σου είναι πολύ εύκολο να αγνοήσεις τα προειδοποιητικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στην μεταξύ σας σχέση, με αποτέλεσμα κάποια προβλήματα να συσσωρεύονται, να μεγαλώνουν και να οδηγούν σε αδιέξοδο!

Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι καμία σχέση δεν είναι τέλεια, όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά και προσπάθεια για να διατηρηθούν. Οι αδελφές ψυχές δεν έχουν περιορισμό των προβλημάτων και είναι σημαντικό τα προβλήματα να αναγνωρίζονται προκειμένου να λύνονται και εξελίσσεται μία υγιής σχέση που ολοκληρώνει και τους δυο συντρόφους! Σημαντικό είναι να μπαίνουν υγιή όρια, να υπάρχει εποικοδομητική επικοινωνία και να αναλαμβάνεις την ευθύνη για την προσωπική σου ευτυχία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments