Αθλητισμός

Δωρεάν παραχώρηση της Παιανίας από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις ανάγκες της ομάδας για 3 μήνες

Δωρεάν παραχώρηση της Παιανίας από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τις ανάγκες της ομάδας για 3 μήνες

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η Εθνική θα χρησιμοποιεί την Παιανία και εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου.

Η Εθνική αντιμετώπιζε πρόβλημα ως προς το που θα προπονείται καθώς το αργότερο σε έναν μήνα από τώρα θα πρέπει να φεύγει από τον Άγιο Κοσμά. Οι δύο επιλογές ήταν η Παιανία ή να βρισκόταν χώρος στο παλιό αεροδρόμιο ή στην Ελευσίνα για να φτιάξει δικές της εγκαταστάσεις η ΕΠΟ, ωστόσο η 2η εναλλακτική ήταν κοστοβόρα. Τελικώς όπως ανακοινώθηκε η ΕΠΟ θα χρησιμοποιεί την Παιανία.

Η ανακοίνωση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.

Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023. Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων.

GAZZETTA

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments