Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν 183 ανεξιχνίαστες δολοφονίες»

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν 183 ανεξιχνίαστες δολοφονίες»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τη διαβεβαίωση ότι η κάθαρση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τη διαβεβαίωση ότι η κάθαρση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε δήλωσή του, μάλιστα, υπενθυμίζει ότι αυτή η βούληση απεδείχθη και στις πρόσφατες κρίσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, ενώ καταφέρεται κατά του αποπεμφθέντος διοικητή της υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου, ο οποίος δεν ενημέρωσε, ως ώφειλε, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για «ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή και τα σχόλια της Κουμουνδούρου για την υπόθεση Greek Mafia, επισημαίνει ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες και παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας».

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Η κάθαρση στην αστυνομία, για μας, είναι προτεραιότητα στην πράξη. Όπως αποδείξαμε και στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, με αιχμή την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, της οποίας ο Διοικητής δεν παρείχε ούτε καν τη στοιχειώδη ενημέρωση στον ίδιο τον υπουργό, για πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις, που είχαν σταλεί σε αυτόν και αφορούσαν και ενδεχόμενες συναλλαγές κακοποιών με αστυνομικούς.

Είναι αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε αυτή την κάθαρση, παρά τις μεθοδεύσεις εναντίον μας και τις σκευωρίες.

Επιτρέψτε μου, επίσης, να υπενθυμίσω στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι στα χρόνια που κυβέρνησε τη χώρα έμειναν 183 δολοφονίες πολιτών ανεξιχνίαστες. Παραμένουν άγνωστοι οι δράστες, αποτελώντας ένα ανοιχτό τραύμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας. Είναι ευθύνη μας να συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα για να το αντιμετωπίσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments