Ζώδια

Πανσέληνος: 5/2 στον Λέοντα κρίσιμη μέρα για τις σχέσεις

Πανσέληνος: 5/2 στον Λέοντα κρίσιμη μέρα για τις σχέσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου.

Η Σελήνη είναι πλήρης όταν ο Ήλιος του Υδροχόου αντιτίθεται στη Σελήνη στον Λέοντα. Η Πανσέληνος είναι μια εποχή κορύφωσης και υπόσχεσης εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε στη Νέα Σελήνη.

Είναι μια συναισθηματική στιγμή – μια περίοδος ρομαντισμού, γονιμοποίησης και σχέσεων.

Η πολικότητα Λέοντα-Υδροχόου ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ του ό,τι είναι προσωπικό (Λέων) και σε ό,τι είναι απρόσωπο (Υδροχόος).

Η ενέργεια της Σελήνης του Λέοντα είναι η δημιουργική αυτοέκφραση και η ώθηση στο ατομικό εγώ που λαμβάνουμε μέσω της ευχαρίστησης και του ρομαντισμού, ενώ ο Ήλιος του Υδροχόου κυβερνά την ομάδα, τις πιο απρόσωπες φιλίες και την αντικειμενικότητα.

Αυτή η Πανσέληνος μας προτρέπει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας και μεταξύ της έκφρασης με προσωπικούς και απρόσωπους τρόπους.

Η Σελήνη του Λέοντα είναι περήφανη και έντονα ατομική – δεν αρκείται στο να είναι απλώς μία από την ομάδα. Ο Ήλιος του Υδροχόου, ενώ είναι επίσης ατομικιστής, εκτιμά την ανεξαρτησία και την «ομάδα». Η Πανσέληνος φωτίζει αυτή τη σύγκρουση.

Με τη Σελήνη ολόκληρη και λαμπερή στον ουρανό, αυτός ο συμβολικός φωτισμός εμφανίζεται στη δική μας ζωή.

Ωστόσο, αυτά τα νέα αισθήματα και αποκαλύψεις είναι έντονα συναισθηματικά, καθώς υπάρχει μια αίσθηση έκρηξης συναισθημάτων που ξεσπά στη συνείδησή μας.

Είναι καιρός να εκφραστούμε και να αφήσουμε τα πράγματα να βγουν προς τα έξω . Τις επόμενες εβδομάδες, θα ανακαλύψουμε τι σημαίνει αυτό για εμάς. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να καλύψουμε τα συναισθήματά μας. Πρέπει να τα εκφράσουμε.

Φυσικά, πρέπει να δείξουμε λίγη προσοχή ενώ το κάνουμε, γνωρίζοντας ότι αυτό που βγάζουμε μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα λογικό.

Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει ένα τετράγωνο στον Ουρανό, προσθέτοντας κάποια επαναστατική, απροσδόκητη, πρόωρη ή απότομη ενέργεια στην επιφοίτηση και τις αποκαλύψεις μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments