Lifestyle

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου έχει ανοίξει e-shop για ravers» [vid]

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η κόρη μου έχει ανοίξει e-shop για ravers» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, που είναι το πιο σηµαντικό πράγµα. Έχει σταµατήσει ο πόλεµος µέσα µου. Έχω µια σχέση και είµαι πολύ καλά" δηλώνει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα επαγγελματικά της βήματα αλλά και τα βήματα που ακολουθεί η κόρη της, Λήδα.

«Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει µόνη της, νοικιάζει σπίτι κοντά µου. Τελείωσε το Λύκειο στην Αµερική και γύρισε εδώ» αναφέρει η Ματθλίδη Μαγγίρα.

«Οσον αφορά τα επαγγελµατικά της, έχει ανοίξει ένα e-shop για ravers, όπου πουλάει διάφορα αξεσουάρ και λέγεται “Kandi and art”» προσθέτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smile Designers (@smiledesignersgr)

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει σύντροφο και πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.

«Στα προσωπικά µου είµαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, που είναι το πιο σηµαντικό πράγµα. Έχει σταµατήσει ο πόλεµος µέσα µου. Έχω µια σχέση και είµαι πολύ καλά», σημειώνει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Πού την συναντάμε θεατρικά αυτή τη σεζόν;

«Κάνω τη θεατρική παράσταση “Κίνηση-µατ”, µε τον Γιώργο Κοψιδά, σε ένα έργο του Μιχαήλ Ανθή. Ξεκινήσαµε από Θεσσαλονίκη. Η παράσταση έχει πάει πολύ καλά και θα κάνουµε περιοδεία παντού. Το έργο διαδραµατίζεται σε µια ταράτσα, ενώ κάτω στον δρόµο γίνεται µια διαδήλωση µε καπνογόνα, Μολότοφ και πολύ ξύλο. Εγώ υποδύοµαι µια επαγγελµατία διαδηλώτρια-αντιεξουσιάστρια και ο Γιώργος έναν ΜΑΤατζή», απαντά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments