Ζώδια

Τα ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να αλλάζουν τις επόμενες ημέρες

Τα ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να αλλάζουν τις επόμενες ημέρες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το τέλος είναι κοντά για κάποιες σχέσεις.

Αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο θα έχουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε, αλλά και να αποδεχτούμε πράγματα που ήδη γνωρίζουμε – ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ερωτικές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βάλουμε τη λογική μπροστά και να δεχτούμε ότι κάτι πρέπει να σταματήσει ή να αλλάξει, ακόμα κι αν έχουμε πληγωθεί βαθιά. Οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές για να κατανοήσουμε και να αποφασίσουμε πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος.

Τα παρακάτω ζώδια είναι εκείνα που θα κάνουν αυτό το βήμα από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου:

Καρκίνος

Ο τομέας της καριέρας ευνοείται αυτή την εβδομάδα. Αν, μάλιστα, διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και την ψυχραιμία σας σε συγκεκριμένες στιγμές τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα για εσάς. Το ίδιο δεν ισχύει στα ερωτικά σας ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν. Οι αλλαγές που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό σάς έχουν δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε έναν νέο εαυτό, να μπορείτε να βάζετε όρια και να σκέφτεστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Συχνά οι ανάγκες των άλλων έρχονται πάνω από τις δικές σας, αφήνοντάς σας πίσω τόσο στα προσωπικά όσο και στα ερωτικά. Ήρθε η στιγμή αυτό να αλλάξει. Πλέον, αναζητάτε την ισορροπία, πράγμα που σημαίνει ότι και η σχέση με το ταίρι σας αλλάζει. Ορισμένες σχέσεις θα καταφέρουν να ωριμάσουν και να πάνε παρακάτω και άλλες όχι. Σιγουρευτείτε πως αυτή την εβδομάδα συνεχίζετε να επιλέγετε το δικό σας καλό και όχι να σκέφτεστε διαρκώς τι θα ευχαριστήσει τους άλλους.

Παρθένος

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σάς δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσετε και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Παράλληλα, μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τι σας κρατά πίσω στη τη ζωή σας. Αν συνεχίζετε να πιστεύετε πως μπορείτε να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας συνεχίζοντας να τους αγαπάτε με τον «ασφυκτικό» σας τρόπο, τότε ξανασκεφτείτε το. Έχετε τον νου σας για ανθρώπους που παίρνουν περισσότερα από όσα δίνουν και ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε. Η αλλαγή είναι μπροστά και επιτέλους είστε έτοιμες για αυτή.

Ιχθύς

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, συνήθως, ευνοούνται τα μυστικά και οι υποσυνείδητες κινήσεις. Ωστόσο, στη δική σας περίπτωση, έχετε την ανάγκη να μιλήσετε για όλα. Αυτό που κάποτε σας έμοιαζε αβέβαιο και θολό, θα ξεκαθαρίσει μια και καλή μπροστά σας. Αν πρόκειται για ερωτική σχέση, γνωρίζετε ήδη πως έχει τελειώσει εδώ και καιρό, επειδή η αλήθεια δεν σας φανερώθηκε όταν έπρεπε. Είναι προφανές και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το αποδεχτείτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments