Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Sold out ο Αγ. Θωμάς για την ρεβάνς χωρίς καν να βγουν εισιτήρια!

Παναθηναϊκός: Sold out ο Αγ. Θωμάς για την ρεβάνς χωρίς καν να βγουν εισιτήρια!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα εισιτήρια για την ρεβάνς απέναντι στον Ολυμπιακό, έγιναν...καπνός πριν καν βγουν. Πως έγινε αυτό; Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού οι θέσεις έχουν καλυφθεί από τους κατόχους διαρκείας και στο κλειστό δε πρόκειται να πέφτει καρφίτσα.

Η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού κατάφερε να αποδράσει από το Ρέντη (1-3) και να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Challenge Cup. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέσα από την ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι δε θα διαθέσει εισιτήρια στον κόσμο, καθώς οι θέσεις θα καλυφθούν από τους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι είναι 950 περίπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φιλάθλους σχετικά για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια δίψα που δείχνει και το ενδιαφέρον να παρευρεθεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα τα δεδομένα σχετικά με τη χωρητικότητα για το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι δεν επιτρέπουν την έκδοση εισιτηρίων,  καθώς οι κάρτες διαρκείας είναι περίπου 950 και οι υπόλοιπες ελάχιστες θέσεις θα καλυφθούν με προσκλήσεις για χορηγούς και αθλητές.

Κατά συνέπεια δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι -ες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και όσοι-ες θα έχουν πρόσκληση ή θα είναι διαπιστευμένοι-ες  για το συγκεκριμένο ματς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments