Αθλητισμός

Υπόμνημα του Ατρόμητου: «Είχε δόλο ο Μανούχος, παράνομη η συμπεριφορά του»

Υπόμνημα του Ατρόμητου: «Είχε δόλο ο Μανούχος, παράνομη η συμπεριφορά του»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

το υπόμνημα με τις θέσεις του που κατέθεσε ο Ατρόμητος για την υπόθεση με τα τέρματα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το σχετικό υπόμνημα ξεκαθαρίζεται πως αν η επιφάνεια του γηπέδου εμποδίζει την ακριβή μέτρηση, θα πρέπει να τοποθετηθεί στην επιφάνεια του εδάφους μία άκαμπτη σανίδα για να προσφέρει επίπεδο σημείο αναφοράς. Κάτι που δεν έγινε την Κυριακή, με αποτέλεσμα, όπως τονίζεται η μέτρηση να μην είναι δεσμευτική και η όλη διαδικασία να είναι άκυρη.

Μάλιστα, κατηγορούν τον διαιτητή Μανούχο για δόλο, για παραβίαση των κανονισμών και ζητούν να μην διαιτητεύσει ξανά αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς με την «παράνομη συμπεριφορά του προσπάθησε να διαμορφώσει την βαθμολογία υπέρ της ΑΕΚ και εις βάρος ΠΑΟΚΠαναθηναϊκού και Ολυμπιακού».

Προς επιβεβαίωση της «παράνομης μέτρησης» όπως την χαρακτήρισαν, παρουσίαζαν τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο του Ατρόμητου, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά και τα τελευταία 15 χρόνια. Οι Περιστεριώτες, αποκάλυψαν επίσης, πως ο Θεοφάνης Γιαννάτος που έχει αναλάβει την συντήρηση του χλοοτάπητα, έλεγξε με πιστοποιημένη συσκευή λέιζερ τα ύψος τους, τόσο στην αρχή της σεζόν, όσο και δύο μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Κάτι που επαναλήφθηκε και την ίδια μέρα, μετά από εντολή του Δημάρχου Περιστερίου λόγω του ντόρου που δημιουργήθηκε, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απόκλιση από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Τέλος, με βάση τα παραπάνω, ο Ατρόμητος ζητά την απαλλαγή της ομάδας και τον επανορισμό του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments