Αθλητισμός

Μελισσανίδης: «Η ομάδα φέρνει αποτελέσματα που περιμέναμε χρόνια»

Μελισσανίδης: «Η ομάδα φέρνει αποτελέσματα που περιμέναμε χρόνια»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενθουσιώδης για τη νέα εποχή της Ένωσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά τη βράβευση του από την Ενωση Φίλων ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από 20 χρόνια και η «OPAP Arena» φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Για την Ενωση αυτή η μεγάλη επιστροφή, συνδυάζεται με την ολική επαναφορά της ομάδας σε συνθήκες κανονικότητας και πρωταθλητισμού. Στο κλίμα ευφορίας που υπάρχει, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δείχνει απόλυτα ενθουσιώδης για τη νέα εποχή του συλλόγου.

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά», είπε με χαμόγελο ο Μελισσανίδης κατά τη βράβευση του από την Ενωση Φίλων ΑΕΚ για τη δημιουργία του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Το όνειρο τεσσάρων προσφυγικών γενεών», όπως ανέφερε η πλακέτα.

«Η Ακρόπολη της ΑΕΚ»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης ήταν η ανάλυση της Συνθήκης της Λοζάνης (1923) από τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άγγελο Συρίγο, ενώ ο νομικός για Ευρωπαϊκά Θέματα Βίκτωρ Βασιλειάδης, που αναφέρθηκε στην Κυπριακή πραγματικότητα κατά τη δεκαετία του ’20.

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννιδης μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Όταν έλεγαν να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια και εγώ επέμενα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγαν όλοι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην περιοχή. Και η Ακρόπολη δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά πηγαίνουν από όλο τον κόσμο. Το γήπεδο είναι η Ακρόπολη της ΑΕΚ».

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας ΦιλαδέλφειαςΝέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments