Trash

Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με πράσινο μαγιό… κορδόνι και οι φανς την κατηγορορούν για photoshop

Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με πράσινο μαγιό… κορδόνι και οι φανς την κατηγορορούν για photoshop

Πηγή Φωτογραφίας: Refinery29

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε, η Κένταλ Τζένερ ανάμεσα σε τεκίλες, παραλίες και πόζες με μπικίνι, το μοντέλο έβαλε και μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαγιό-κορδόνι.

Το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν  Κένταλ Τζένερ δεν διστάζει να δείξει το σώμα της και να αναρτήσει στα social media στιγμιότυπα που τη δείχνουν χωρίς… περιττά ρούχα.

Χθες μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία είναι topless και ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της. Σήμερα επανήλθε με μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε, ανάμεσα σε τεκίλες, παραλίες και πόζες με μπικίνι, το μοντέλο έβαλε και μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαγιό-κορδόνι.

Είναι ίσως, η πρώτη φορά που η Κένταλ Τζένερ εμφανίζεται με ένα τόσο μικροσκοπικό μπικίνι στα social media. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «31 ώρες».

Ωστόσο η φωτογραφία της Κένταλ έγινε viral και για έναν ακόμα λόγο. Η σταρ των “Kardashians” κατηγορήθηκε ότι έκανε Photoshop στην φωτογραφία με τον μαγιό… κορδόνι. Ειδικότερα σύμφωνα με χρήστες του διαδυκτίου η δεξιά της παλάμη που ακουμπά στο έδαφος έχει παραμορφωθεί και φαίνεται τεράστια.

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments