Trash

Ο εγκέφαλος του ροζ βίντεο της Παμ και του Τόμι μιλάει για πρώτη φορά σχεδόν 30 χρόνια μετά

Ο εγκέφαλος του ροζ βίντεο της Παμ και του Τόμι μιλάει για πρώτη φορά σχεδόν 30 χρόνια μετά

Πηγή Φωτογραφίας: Fox News

O Μίλτον Όουεν Ίνγκλεϊ είδε στην κλεμμένη κασέτα το «μέλλον» του - Ζούσε κρυμμένος στο Άμστερνταμ

Τόνοι μελάνης και… δακρύων έχουν χυθεί για το διάσημο sex tape της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι. «Η κυκλοφορία του μου άφησε τραύματα, με κάνει να νιώθω άρρωστη», λέει σήμερα το sex symbol των ’90ς, αγνοώντας ωστόσο ακόμα την ταυτότητα του άνδρα που έκλεψε την κασέτα μέσα από το σπίτι της και τη δημοσιοποίησε!

Στο νέο της ντοκιμαντέρ «Pamela: A Love Story» που κυκλοφόρησε στο Netflix, την 1η Φεβρουαρίου, η ηθοποιός μιλάει για την πιο σκοτεινή σελίδα της ζωής της και η φωνή της ραγίζει ακόμα, ενώ ανατρέχει στις δυσάρεστες μνήμες που έχει από εκείνο το διάστημα, βλέποντας τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και έχουν περάσει 28 χρόνια από την κυκλοφορία του, αρνείται πεισματικά να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα, να δει οποιοδήποτε σχετικό ντοκιμαντέρ ή σειρά και να μάθει το παραμικρό για αυτό. Μάλιστα, όταν ο ένας από τους δύο της γιους την πληροφόρησαν ότι μάλλον για την κλοπή του ευθύνεται κάποιος εργάτης που έφτιαχνε το σπίτι εκείνης και του Τόμι Λι, η Πάμελα έκοψε την κουβέντα και του ζήτησε να μην της πει παραπάνω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα της DailyMail φέρνει ξανά το θέμα στο προσκήνιο. Μπορεί ο ηλεκτρολόγος, Ραντ Γκότιε να έκλεψε την κασέτα μέσα από το χρηματοκιβώτιο του ζευγαριού, όμως κάποιος άλλος ήταν ο υπεύθυνος για τη διανομή του και τελικά, ο «τυχερός» που κατάφερε να βγάλει από αυτό εκατομμύρια δολάρια.Όλα ξεκίνησαν από το ταξίδι του μέλιτος που πήγε το ζευγάρι, όταν και κατέγραψε σε βιντεοταινία τις προσωπικές του στιγμές. Στη συνέχεια, ο Τόμι Λι το φύλαξε μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Εκεί το βρήκε ο ηλεκτρολόγος Ραντ Γκότιε, ο οποίος σε μια κίνηση «εκδίκησης» έκλεψε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο του ζευγαριού, καθώς ο ροκ σταρ του χρωστούσε λεφτά.Το sex tape ξεκίνησε σιγά σιγά να πωλείται σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον Ίνγκλεϊ να αναγκάζεται να «κρυφτεί» στο Άμστερνταμ, προκειμένου να μην αναμειχθεί στην υπόθεση το όνομά του. Ωστόσο, ποτέ του δεν έκρυψε την περιουσία του και μάλιστα, φρόντισε να τη «χαρεί» με το παραπάνω.

Η κόρη του αποκαλύπτει πως ο πατέρας της ζούσε κάθε μέρα σε διαφορετικό ξενοδοχείο, ξοδεύοντας 500 δολάρια τη νύχτα σε σαμπάνια, ενώ φρόντιζε να έχει συνεχώς γυναικείες συντροφιές στο πλευρό του.

«Ήταν μακριά από τις αστυνομικές αρχές, μακριά από την αυστηρότητα των ΗΠΑ. Ζούσε ανάμεσα σε πόρνες και πολλή κοκαΐνη», λέει χαρακτηριστικά η Έλεν.

Θυμάται μάλιστα, χαρακτηριστικά τη στιγμή που ο πατέρας της της αποκάλυψε την αλήθεια για το sex tape. «Με πήρε τηλέφωνο το 1995 και μου είπε να πάω στο Λος Άντζελες, γιατί θα χρειαζόταν τη βοήθειά μου σε ένα έργο. Όταν έφτασα, με πήρε από το αεροδρόμιο και μου είπε για την κασέτα. Μου ζήτησε να κόψω το πρωτότυπο αντίγραφο της κασέτας και έτσι, θα μπορούσε να αποστασιοποιηθεί από την κλοπή. Θα φαινόταν σαν να το είχε κλέψει κάποιος άλλος», εξηγεί.

«Μετά δανείστηκε χιλιάδες δολάρια από τον μαφιόζο, Άντονι Περάινο, γνωστό και ως “Big Tony” για να χρηματοδοτήσει τη διανομή της κασέτας. Ο Ραντ Γκότιε πλέον, είχε βγει εκτός σχεδίου. Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση, ούτε να πάρει χρήματα από αυτό. Ο πατέρας μου μετακόμισε αμέσως στο Άμστερνταμ, όταν πήρε τα λεφτά και ξεκίνησε να τη διανέμει σε όλο τον κόσμο. Σε μερικές περιπτώσεις, την πούλησε για έως και 200 δολάρια. Αυτό δεν γινόταν να το κάνει στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχει την υπογραφή της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι», συνεχίζει η Έλεν, περιγράφοντας τη δράση του πατέρα της.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως από το 1997 έως και το 2004, ο Ίνγκλεϊ της έστελνε τακτικά φωτογραφίες του, που τον έδειχναν σε «χλιδάτα» μαγαζιά, περιτριγυρισμένο από γυναίκες, να πίνει σαμπάνια ή να καπνίζει πούρα.

Ωστόσο, η «χρυσή ζωή» του πρώην πορνοστάρ τελειώνει εκεί που αρχίζει η «χρυσή εποχή του διαδικτύου». Πολύ γρήγορα, εκατοντάδες ιστοσελίδες έκαναν την εμφάνισή τους, με πολλές από αυτές να «φιλοξενούν» ροζ βίντεο. Όταν λοιπόν, ο Σεθ Γουορσάβσκι, Αμερικανός πορνογράφος και ιδρυτής του Internet Entertainment Group βρήκε τον τρόπο, να αντιγράψει την κασέτα, οποιοσδήποτε είχε υπολογιστή και μια σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορούσε και να έχει πρόσβαση σε αυτή.Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, το sex tape της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι είχε γίνει το διασημότερο βίντεο παγκοσμίως. Απογοητευμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων και σχεδόν άφραγκος πια, ο Μίλτον Όουεν Ίνγκλεϊ αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αριζόνα, όπου και πέθανε το 2006, μετά από επιπλοκές που είχε, καθώς έπασχε από διαβήτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments