Αθλητισμός

Ντέμης: «Δεν ήταν καλύτερος της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ – Συνεπής ο διαιτητής

Ντέμης: «Δεν ήταν καλύτερος της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ – Συνεπής ο διαιτητής

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ», δήλωσε στην εκπομπή «Monday FC» της Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζοντας τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (19/2) στην Τούμπα στο ντέρμπι των δύο ομάδων.

«Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να βάλει δύο γκολ και έχει έξυπνο προπονητή παίρνοντας το ματς», είπε ακόμη ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης σχολιάζοντας το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Ντέμης αναφέρθηκε και στα δύο γκολ και στις ευθύνες περί Αθανασιάδη υπογράμμισε: «Έχω ακούσει για ευθύνες του Αθανασιάδη για το 1ο γκολ. Είναι πού δύσκολο να αλλάξει και να πέσει από την άλλη μεριά. Θα μπορούσε στο 2ο να βγει. Στο 2-0 η ΑΕΚ έκανε λάθος στα μαρκαρίσματα».

Από κει και πέρα ο Ντέμης υποστήριξε: «Η ΑΕΚ έπαιξε αυτό που συνηθίζει να παίξει, βρήκε φάσεις. Αν η ΑΕΚ που βλέπουμε με υψηλή ένταση έχει κάνει τόσες τελικές, θα μπορούσε να σκοράρει, δεν το λες και κακό για ντέρμπι στην Τούμπα; Δεν θυμάμαι ευκαιρία του ΠΑΟΚ».

Επίσης ο Ντέμης υπογράμμισε ότι «και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν με μεγάλες μπαλιές. Φοβόνταν και οι δύο τις μεγάλες μπαλιές. Είχε και τύχη ο ΠΑΟΚ του βγήκαν οι φάσεις, μέχρι το 85′ τα πήγε καλά, θα μπορούσε να δεχθεί γκολ».

«Θεωρώ άδικο να κάνω κριτική στον Αλμέιδα εκ των υστέρων, μία χαρά ενδεκάδα κατέβασε, αυτή τον ανέβασε», είπε ακόμη ο Ντέμης.

Όσο για τον διαιτητή ο Ντέμης επισήμανε πως «ο διαιτητής ήταν συνεπής, δεν υπάρχει κόκκινη κάρτα ούτε στο μαρκάρισμα του Ινγκασον ούτε στη φάση του Ολιβέιρα. Αφού και οι δύο έχουν παράπονα τα πήγε καλά ο διαιτητής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments