Focus

Jude Law: Πατέρας για έβδομη φορά από τέσσερις συντρόφους του

Jude Law: Πατέρας για έβδομη φορά από τέσσερις συντρόφους του

Πηγή Φωτογραφίας: America Jackets

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Jude περίμενε το έκτο του παιδί τον Μάιο του 2020, περίπου έναν χρόνο αφού παντρεύτηκε την ψυχολόγο Phillipa.

Ο Jude Law φέρεται να έγινε πατέρας ξανά και έτσι πλέον έχει επτά παιδιά από τέσσερις συντρόφους του. Στις φωτογραφίες που έχει στη διάθεσή της η Sun, ο 50χρονος σταρ και η σύζυγός του, Phillipa Coan, 35 ετών, εθεάθησαν να σπρώχνουν ένα καρότσι στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο, ενώ μια άλλη γυναίκα έσπρωχνε άλλο καροτσάκι με το άλλο παιδί του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Jude περίμενε το έκτο του παιδί τον Μάιο του 2020, περίπου έναν χρόνο αφού παντρεύτηκε την ψυχολόγο Phillipa.

Ο Jude είχε αποκαλύψει τα τα χαρμόσυνα νέα για το έκτο παιδί του, τον Δεκέμβριο του 2020, στην εκπομπή του Jimmy Fallon. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι έκανε στη διάρκεια της καραντίνας, ο Jude είπε: “Ασχολούμουν με τον κήπο. Α και το καλύτερο απ’ όλα έκανα ένα παιδί”Πριν από τη γέννηση του έκτου παιδιού του, ο Jude είχε δηλώσει ανοικτός στο να αποκτήσει περισσότερα παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Jude Law (@judelawofficial)

Στην οθόνη, μικρή και μεγάλη, ο Jude Law έχει υποδυθεί κάποιους από τους πιο καλοντυμένους ήρωες: από τον Dickie Greenleaf με το εμβληματικό καλοκαιρινό preppy look στο The Talented Mr Ripley (1999) μέχρι τον αδιανόητα κομψό Alfie στο ομώνυμο φιλμ (2014), αλλά και τον ίσως πιο stylish Πάπα που έχουμε δει ποτέ, τον Pius XIII στη σειρά The Young Pope και στο sequel, The New Pope.

View this post on Instagram

A post shared by Jude Law (@judelawofficial)

Στην αληθινή ζωή, όμως, ο Jude Law φρόντιζε πάντα να κινείται στιλιστικά σε όχι τόσο στιλιζαρισμένα μονοπάτια. Ίσως, γιατί κρατούσε -και συνεχίζει να το κάνει- αποστάσεις από το προφίλ του σταρ του Χόλιγουντ. Κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, δεν εμφανίζεται συχνά μπροστά στην κάμερα και τον φωτογραφικό φακό, δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις και γενικότερα, βγαίνει προς τα έξω μόνο με αφορμή κάποια καινούργια δουλειά του.

View this post on Instagram

A post shared by Cineographer (@cineographer)

Αυτή η αδιαφορία με την οποία δείχνει ότι αντιμετωπίζει το σταριλίκι, τον κόσμο της σόουμπιζ και την αναγνωρισιμότητά του είναι κατά κάποιον τρόπο εμφανής και στο πώς ντύνεται, είχε αναφέρει σε παλαιότερο κείμενό του το βρετανικό GQ.

Στις δημόσιες εμφανίσεις του, ακόμα και σε αυτές στα κόκκινα χαλιά που προϋποθέτουν ένα πιο αυστηρό και κλασικό ντύσιμο, ντύνεται χαλαρά με ουδέτερα χρώματα, loose γραμμές και μία επιμελώς ατημέλητη αισθητική – κάποιοι θα την αποκαλούσαν απλά παλιομοδίτικη.

View this post on Instagram

A post shared by Gala (@galafr)

Ο Jude Law έχει μία ξεχωριστή ματιά στο αντρικό στυλ. Είναι σαν με τα σύνολα που δημιουργεί να ειρωνεύεται και να περιφρονεί τους κανόνες και τα πρέπει στη μόδα, καταφέροντας από την άλλη, να δείχνει κομψός μέσα στη φαινομενική προχειρότητα των looks που χτίζει.

Όπως προαναφέραμε, ο Jude Law έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στις φαρδιές γραμμές. Τα κοστούμια που επιλέγει είναι σχεδόν πάντα loose, σε τέτοιο βαθμό που θυμίζουν το ντύσιμο αλλοτινών εποχών και ταξιδεύουν το αντρικό tailoring στα 20s και 60s.

Οι συνδυασμοί που κάνει βρίσκονται συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού. Φλερτάρουν με το κακόγουστο, που όμως δεν κερδίζει ποτέ τελικά στο τέλος. Με κάποιο μαγικό τρόπο, πετυχαίνει το εξής ανατρεπτικό: να φορά μάλλινο, oversized κοστούμι με μεταξωτό πουκάμισο ή σμόκιν με λευκό T-shirt με ανοιχτή λαιμόκοψη και να δείχνει καλοντυμένος ή να σπάει το σμόκιν ταιριάζοντας το παντελόνι του με κοτλέ σακάκι, T-shirt και λευκές, αθλητικές κάλτσες μέσα από δερμάτινα δετά παπούτσια.Τον έχουμε δει στο κόκκινο χαλί των μεγαλύτερων κινηματογραφικών φεστιβάλ με αυστηρά γκρι κοστούμια, πολυφορεμένα αλλά διαχρονικά σμόκιν και με σύγχρονα smart σύνολα στις κερκίδες του Γουίμπλεντον.

View this post on Instagram

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Ο Jude Law δίνει επίσης μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ όταν φορά κοστούμι. Επιλέγει από σκούφους μέχρι καπέλα -και όχι για να κρύψει την αραίωση στους κροτάφους του- και μεταξωτά εμπριμέ μαντήλια. Το τελευταίο θα λέγαμε ότι είναι το φετίχ του. Την ώρα που οι συνάδελφοί του φορούν γραβάτα, εκείνος δένει γύρω από το λαιμό του ένα μαντήλι ή το αφήνει να πέφτει χαλαρό μέσα από το σακάκι σαν κασκόλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments