Για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και αν ο ντόρος γύρω από το όνομά τους τους επηρεάσει απάντησε: «Νομίζω πως αυτός ο ο θόρυβος είναι δουλειά για τα media. Δεν είναι μόνο αυτά τα δυο παιδιά αλλά υπάρχουν και άλλα. Θα σας πω για παράδειγμα για τον Κοτάρσκι, τον Ντάντας, τον Φιλίπε Σοάρες. Υπάρχουν επίσης παιδιά που αυτό το διάστημα λόγω τραυματισμών δεν είναι μαζί μας αλλά συμμετέχουν και αυτά ενεργά από από την έναρξη της σεζόν. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για έναν ή δυο ξεχωριστά. Ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στην ομάδα.
Υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν κάνει τεράστια πρόοδο καθώς προέρχονταν από ομάδες που δεν είχαν πρωταγωνιστικό στόχο στα Πρωταθλήματα τους. Όπως για παράδειγμα ο Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε. Ακόμη και για τον Νάρεϊ μπορώ να πω το ίδιο. Έχουν βελτιωθεί και αγωνιστικά αλλά και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Όλο το γκρουπ έχει βελτιωθεί μέσα και από τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες, μέσα από τις μάχες που δίνουμε. Αλλά μια που ρωτήσατε για τον Κουλιεράκη και τον Κωνσταντέλια θα σας πω πως και τα δυο παιδιά έχουν μια καλή εκπαίδευση και επομένως δεν ανησυχώ μην επηρεαστούν απ’ όλο αυτό».
Για την επιστροφή του Καντουρί στις προπονήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα είπε: «Υπάρχει μια μεταβατική περίοδος για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει πρόβλημα τραυματισμού. Από τον τραυματισμό ακολουθεί η αποθεραπεία, το ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή στις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Ομάρ έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα και επομένως χρειάζεται χρόνο. Αλλά επειδή πρόκειται για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη ξέρει να διαχειρίζεται καλά αυτή την περίοδο και επομένως μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα».