Αθλητισμός

Μητσοτάκης: “Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου, είμαι Ολυμπιακός”

Μητσοτάκης: “Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου, είμαι Ολυμπιακός”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλυψε την Ελληνική ομάδα που υποστηρίζει και μίλησε για το σαββατιάτικο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους αιώνιους, ενώ πρόσθεσε πως έχουν γίνει βήματα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις που έκανε για ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων, αποκάλυψε την αγαπημένη του Ελληνική ομάδα, αναφέρθηκε στο ”αιώνιο” ντέρμπι που έρχεται και τόνισε πως έχουν γίνει βήματα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Όσα είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης:

“Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά. Ελπίζω να δω το ντέρμπι, ελπίζω να έχω τελειώσει την περιοδεία μου.

Θα είμαι στα Γρεβενά αύριο, αλλά φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή το απόγευμα θα έχουμε τελειώσει. Οπότε και εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος θα φροντίσω να απολαύσω τον αγώνα. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω”, ανέφερε αρχικά.

Επίσης, μίλησε και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR.

Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments