Lifestyle

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Φιλιππίδης είναι ένα ερωτικό πλάσμα» [pic]

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Φιλιππίδης είναι ένα ερωτικό πλάσμα» [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου- Όλα Για Την Γυναίκα

«Θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο» δήλωσε, μεταξύ άλλων η ηθοποιός

Η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, όπως η κριτική στον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός είπε αρχικά: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που ερωτεύονται και το ζουν. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι» και για τα σχόλια της Ελένης Βιτάλη στους Μπισμπίκη και Βανδή, που επίσης συζητήθηκαν τόνισε: «Όλοι εμείς οι καλλιτέχνες για να βγούμε στο κόσμο πρέπει να κόψουμε το ποπό μας».

View this post on Instagram

A post shared by Greek•Vintage•Culture (@greekvintage_culture)

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα. Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα “μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;”. Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δεν ξέρω τι θα κάνουν γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί…» πρόσθεσε

Για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου ανέφερε: «Την θυμάμαι, είχα δουλέψει με τη μαμά της και το μπαμπά της στο “Αχ Μαρία. Πιτσιρδούλι, ένα κουκλί, έλεγε “θα πάω με το αμάξι της Βάσιας”. Στεναχωρήθηκα που χώρισε, θέλω αυτό το παιδί να ευτυχήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments