Lifestyle

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δε νιώθω άνετα να τροφοδοτω τη φημολογία για την προσωπική μου ζωή» [vid]

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δε νιώθω άνετα να τροφοδοτω τη φημολογία για την προσωπική μου ζωή» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μίλησε για την επιλογή της να μην αποκαλύπτει την προσωπική της ζωή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο περιοδικό Gala και στην δημοσιογράφο Μαριλού Παναζή για τα δημοσιεύματα σε σχέση με την προσωπική της ζωή, τα οποία δεν την κάνουν να νιώθει άνετα.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (aka Joanna Fyllidou) (@ioannatri)

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά από χρόνια σχέσης με τον Πάνο Βλάχο ζει όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ένα νέο έρωτα.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι ο «εισαγγελέας Μαυρίδης» των Παγιδευμένων, Κίμων Κουρής.

Η Ιωάννα και ο Κίμων γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας ταινίας στην οποία συμμετείχαν και εκεί λέγεται ότι γεννήθηκε ο έρωτάς τους.

Μιλώντας για σενάρια, σε ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική σου ζωή από τη στιγμή που έγινε γνωστή;

Δε νιώθω καθόλου άνετα με αυτό. Το καταλαβαίνω πως όταν η δουλειά σου είναι να εκτίθεσαι στην τηλεόραση αυτό συνοδεύεται από μία δημοσιότητα, αλλά προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ την φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνεις στα όρια του κουτσομπολιού. Κι εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν.

Αυτό που με γοήτευσε με την υποκριτική είναι να υποδύομαι ρόλους και να διηγούμαι ιστορίες. Κανένας δε μας είπε ποτέ στη σχολή ότι, ξέρετε, μέσα στο κομμάτι της ηθοποιίας είναι να είστε ντυμένη στην πένα, να μιλάτε για τα προσωπικά σας και να απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας κάνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments