Αθλητισμός

Ο Τεντόγλου… υποκλίνεται σε Πομάσκι και κόσμο

Ο Τεντόγλου… υποκλίνεται σε Πομάσκι και κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO,EUROKINISSI

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά το φινάλε στον τελικό του μήκους, πήρε την ελληνική σημαία και υποκλίθηκε στον κόσμο, αλλά και τον προπονητή του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν… ιππότης στο τέλος του αγώνα του στο μήκος.

Αφού πήρε την ελληνική σημαία από την εθνική ομάδα που μαζεύτηκε στο στάδιο για να τον στηρίξει, την έβαλε στην πλάτη του και πρώτα υποκλήθηκε στον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.

Εναν Πομάσκι που… δεν φορούσε αυτή τη φορά το γούρικο καπέλο του, όμως ο Τεντόγλου φρόντισε να μην τον αγχώσει από το πρώτο του κιόλας άλμα.

Αφού υποκλήθηκε στον άνθρωπο που τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες, υποκλήθηκε και στο κοινό, όπου οι Ελληνες έκαναν τρομερή κερκίδα για χάρη του σήμερα και φυσικά τον αποθέωσαν στο φινάλε για το χρυσό μετάλλιο.

Μίλτος Τεντόγλου: Στο ρελαντί χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος μας

Μία ακόμη μέρα ρουτίνας η σημερινή για τον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε πάλι την κορυφή της Ευρώπης, αφού με άλμα στα 8.30μ. πήρε το χρυσό μετάλλιο σπίτι του, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. Το ίδιο είχε κάνει και στις προηγούμενες 2 διοργανώσεις σε Γλασκώβη και Τορούν.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει αντίπαλο και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά αφού ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι με άλμα στα 8.30μ. έκανε δικό του το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης. 5823861-1

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης έφτασε τα 8.30μ. με την πρώτη προσπάθεια και ας δήλωνε ότι δε του πάνε τα πρωινά ξυπνήματα.

Στο δεύτερό άλμα προσγειώθηκε στα 8.14μ., το τρίτο του άλμα ήταν μεγάλο αλλά για λίγο άκυρο, ενώ στο τέταρτο πάτησε αρκετά πίσω και έκανε 8,05μ.

Στο πέμπτο άλμα ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8,07μ. και στην τελευταία του προσπάθεια έκανε 8,29μ.

Ο Μίλτος ”μας” είναι ο μοναδικός στην ιστορία του άλμα εις μήκος με 3 διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά κλειστού στίβου.

Δεύτερος ήταν ο Τομπίας Μοντλέρ ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 8,19μ., ενώ την τριάδα του βάθρου έκλεισε ο Γκαμπριέλ Μπιτάν με 8μ.

Η κατάταξη του τελικού

  1. Μίλτος Τεντόγλου 8.30 μ.
  2. Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.19μ.
  3. Γκαμπριέλ Μπιτάν (Ρουμανία) 8.00μ.
  4. Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ (Βουλγαρία) 7.97μ.
  5. Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.94μ.
  6. Χάιμε Γκερά (Ισπανία) 7.84μ.
  7. Ερβάν Κονατέ (Γαλλία) 7.65μ.
  8. Λάζαρ Άνιτς (Σερβία) 2.48μ.
5823918-1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments