Πολιτική

Άδωνις: Ποιοι ενοχλούνται από την δικαίωσή μου;

Άδωνις: Ποιοι ενοχλούνται από την δικαίωσή μου;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ είχε στοχοποιήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος και αυτόν προσπαθούσε λυσσωδώς, με κάθε μέσο, να εξοντώσει ηθικά και να «τελειώσει» πολιτικά.

Είναι γεγονός ότι από την επομένη της επανόδου της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία με το δυσθεώρητο 40% στις εκλογικές αποσκευές της, ορισμένοι δακτυλομετρούμενοι από τα δεξιά του κόμματός μας άρχισαν να βάλουν εναντίον της κεντροδεξιάς παράταξης και να ταυτίζονται πολιτικά με τους πολιτικά απίθανους του Σύριζα. Αυτή η προγραμματικά εκτρωματική αριστεροδεξιά συμμαχία, αυτή η σύμπλευση ψευδεπίγραφων δεξιών και συνεπών εκπροσώπων της ριζοσπαστικής αριστεράς, δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει σε πολιτικά φαιδρές αντιπολιτευτικές πρακτικές.

Έτσι, ακόμη και η δικαστική καταδίκη της γκροτέσκο φιγούρας της πολιτικής μας ζωής κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, σκευωρού στην υπόθεση της Novartis, επιχειρείται να προβληθεί ως… αθώωση του πρώην αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος είναι απλός: η καταδίκη από το Ανώτατο Δικαστήριο του πρωτεργάτη της σκευωρίας Novartis είναι μια ακόμη πράξη δικαίωσης για τον υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ είχε στοχοποιήσει ο κ. Παπαγγελόπουλος και αυτόν προσπαθούσε λυσσωδώς, με κάθε μέσο, να εξοντώσει ηθικά και να «τελειώσει» πολιτικά.

Απλά δεν του «βγήκε» στην πράξη και έσπασε τα πολιτικά του μούτρα. Ο κ. Γεωργιάδης είχε από την αρχή παίξει με ανοιχτά χαρτιά σε εκείνη την κατάπτυστη σκευωρία και απέναντι στον κ. Παπαγγελόπουλο που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην κατασκευή της. Το κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης της ΝΔ είχε δεχθεί με ικανοποίηση την δικαστική παραπομπή Παπαγγελόπουλου και είχε εγκαίρως τονίσει ότι θα αισθανόταν πλήρως δικαιωμένος μόνο όταν θα έβλεπε τον σκευωρό του να καταδικάζεται. Όπερ και εγένετο: η καταδίκη του Δ. Παπαγγελόπουλου από το Ανώτατο Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis είναι γεγονός αναμφισβήτητο και η προσωπική δικαίωση για τον κ. Γεωργιάδη, αδιαμφισβήτητη. Μεγάλη μέρα λοιπόν για τον κ. Γεωργιάδη, που χρειάστηκε να περιμένει με ιώβεια υπομονή επί τρία συνεχόμενα χρόνια.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που βλέπει κάτι ερμαφρόδιτους αριστεροδεξιούς να συμπλέουν με «επιχειρηματολογίες» επιπέδου Documento, για να κρύψουν τη θλίψη τους και να συσκοτίσουν την ενόχλησή τους από την νέα δικαίωση του υπουργού της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments