Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η αρνητική απάντηση του Ποτσέκο και το κάλεσμα Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός: Η αρνητική απάντηση του Ποτσέκο και το κάλεσμα Γιαννακόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής Τζανμάρκο Ποτσέκο μίλησε αποκλειστικά στους ''Playmaykers'' της NOVA, εξηγώντας τους λόγους εκείνους που τον οδήγησαν να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Το όνομα του Τζανμάρκο Ποτσέκο μπήκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό ”ντεμαράζ” των πρασίνων με την τελική έκβαση της υπόθεσης να μην φέρνει θετικές εξελίξεις. Η συγκεκριμένη συζήτηση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί Ιταλικού εδάφους απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν δέχθηκε την πρόταση και την συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στις αποκλειστικές δηλώσεις του:

”Είμαι εδώ για να συναντήσω τον Μπαρτζώκα, για τον οποίο έχω μεγάλο σεβασμό. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν ήταν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, εγώ εργαζόμουν ως βοηθός στην Τσεντεβίτα. Έπαιζε εξαιρετικά τότε η ομάδα του. Φυσικά το ίδιο ισχύει και τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πρώτα από όλα είμαι πολύ υπερήφανος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Όταν ήμουν παίκτης και αγωνιζόμουν στην Φορτιτούντο, μας είχαν κερδίσει αρκετές φορές. Φυσικά έχω τεράστιο σεβασμό για τον σύλλογο. Για να πω την αλήθεια, με κάλεσε τηλεφωνικά ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είχαμε κάτι σαν τριάντα υπέροχα λεπτά συζήτησης στο τηλέφωνο, αλλά υπήρχε…κάτι στην μέση. Ο καθένας μπορεί να με καταλάβει. Είμαι πατέρας. Πριν από δέκα ημέρες η σύζυγος μου έφερε στον κόσμο το παιχνίδι μας και δεν ήταν εύκολο. Φυσικά έχω μεγάλο σεβασμό στον κ. Ντέγιαν Ράντονιτς. Έκανε εξαιρετική δουλειά, όπου και να πήγε.

Ξέρεις κάθε παίκτης και προπονητής έχει το δικό του στυλ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό και με ακολουθεί το πάθος. Το να είσαι προπονητής σε μια ομάδα με τόσο μεγάλο κοινό είναι σίγουρα κάτι εκπληκτικό. Ποτέ δεν ξέρεις στην ζωή. Ίσως στο μέλλον. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο διότι ξόδεψε τριάντα φοβερά λεπτά στο τηλέφωνο και μου έστειλε μήνυμα για το μωρό, το οποίο όμως δεν έλαβα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments