Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί σφυρίζουν το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 19ης αγωνιστικής και φυσικά το ενδιαφέρον στράφηκε στο μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Οι ΚορομηλάςΠαπαπέτρου και Κάρδαρης είναι εκείνοι που θα κληθούν να σφυρίξουν τη μεγάλη αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19/3 στις 19:15.

Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ έχοντας 11 νίκες στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, ενώ στο παιχνίδι του α’ γύρου που είδε διεξαχθεί στο ΣΕΦ είχαν νικήσει με 68-66.

Οι ΠουρσανίδηςΤσαρούχα και Τσολάκος κλήθηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση μεταξύ Προμηθέα και ΑΕΚ στην Πάτρα, ενώ στο Λαύριο για το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με τον Άρη θα βρεθούν οι ΖαχαρήςΣώμος και Τσώνος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής στην Basket League

Σάββατο 18/3

Λαυρίου 16.00 Λαύριο-Άρης Ζαχαρής-Σώμος-Τσώνος (Ηπιώτης)

Δ. Τόφαλος 19.15 Προμηθέας Π.-ΑΕΚ Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα-Τσολάκος (Πίγκας)

Κυριακή 19/3

ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Καρδίτσα Πιτσίλκας-Τζιοπάνος-Χριστινάκης (Δροσόπουλος)

Πλάτων 15.45 Ιωνικός Ν.-Περιστέρι Κατραχούρας-Μαλαμάς-Καρπάνος (Τηγάνης)

Καλλιθέας 16.00 Κολοσσός Ρ.-Απόλλων Π. Συμεωνίδης-Λουλουδιάδης-Τσιμπούρης (Ξάνθος)

ΟΑΚΑ 19.15 ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός Κορομηλάς-Παπαπέτρου-Κάρδαρης (Ντάβαρης-Ντίνος)

Αγώνας εξ αναβολής (15η αγωνιστική)

Τρίτη 21/3

Λαυρίου 15.45 Λαύριο-Ολυμπιακός Ζαχαρής-Ζακεστίδης-Παζώλης (Κυρτάτας)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για ένα ακόμη sold out, μόλις 500 εισιτήρια απούλητα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι έτοιμη να ανακοινώσει ένα ακόμη sold out τη φετινή σεζόν καθώς έχουν μείνει μόλις 500 εισιτήρια απούλητα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαρτίου.
Μετά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με Ζάλγκιρις (16/3, 20:00) και Παρτίζαν (24/3, 21:00) σε Κάουνας και Βελιγράδι αντίστοιχα θα ακολουθήσουν τα ματς της «διαβολοβδομάδας» στο ΣΕΦ με Βιλερμπάν (29/3) και Παναθηναϊκό (31/3).

Όπως αναμένεται θα υπάρξει σίγουρα sold out στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόλις 500 εισιτήρια απούλητα, τα οποία και θα εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού τις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες). Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης στην Euroleague έχοντας 20 νίκες σε 28 αναμετρήσεις.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στη Βιλερμπάν, για τη EuroLeague. Ο Χρήστος Σερέλης θα γνωρίζει στην αυριανή (15/3) τελευταία προπόνηση σε ελληνικό έδαφος, αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος απουσίασε από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης. Αντίθετα, εκείνος που δεν θα ταξιδέψει στη Γαλλία είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο διεθνής φόργουορντ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για αρκετά λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments