Αθλητισμός

Άρης: Πορεύεται με τον πιο ολοκληρωμένο χαφ του πρωταθλήματος

Άρης: Πορεύεται με τον πιο ολοκληρωμένο χαφ του πρωταθλήματος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Υπάρχουν μέσοι που είναι καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι και άλλοι που έχουν καλύτερα στοιχεία στο ανασταλτικό, κανείς, όμως, δεν έχει τα στοιχεία εκείνα που διαθέτει ο Νταρίντα, που παράλληλα, με έναν απίθανο τρόπο βρίσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις Βλάντιμιρ Νταρίντα:

”Θέλω ο γιος μου να βλέπει τον πατέρα του μέσα στο γήπεδο», ήταν η τελευταία δήλωση που είχε κάνει ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη. Ο Τσέχος ήρθε στη Θεσσαλονίκη, ο γιος του έχει κάθε λόγο να τον καμαρώνει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ οι οπαδοί του Άρη χαμογελούν, καθώς διαθέτουν στην ομάδα τους τον πιο ολοκληρωμένο χαφ του πρωταθλήματος.

Δεν περιμέναμε, φυσικά, το χθεσινό (12/3) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βγάλουμε συμπέρασμα για την αξία του ”μπαρουτοκαπνισμένου”, στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, ποδοσφαιριστή. Σε κάθε αναμέτρηση, όμως, ο Νταρίντα καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο κάτι παραπάνω από την προηγούμενη.

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά το γενικότερο του πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νταρίντα ”πατάει” στην αντίπαλη περιοχή, για να ολοκληρώσει φάσεις που ο ίδιος δημιούργησε. Δεν διστάζει να σουτάρει, έχοντας εμπιστοσύνη στα πόδια του, από τα οποία περνάει ολόκληρο, σχεδόν, το παιχνίδι της ομάδας του.

Οι κάθετες πάσες που βγάζει στην κίνηση, αποτελεί απόδειξη της ποδοσφαιρικής ευφυίας του Τσέχου μέσου, που γνωρίζει να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, βοηθάει απίστευτα και στην ανασταλτική λειτουργία του Άρη, πιέζοντας τους αντιπάλους και κλέβοντας μπάλες στη μεσαία γραμμή.

Τέλος, με έναν «μαγικό» τρόπο, καταφέρνει να βρίσκεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου, τρέχοντας ασταμάτητα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, άλλοι που είναι ανώτεροι στο επιθετικό κομμάτι και άλλοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Δεν υπάρχει, όμως, παίκτης που να έχει τα συνολικά χαρακτηριστικά του διεθνούς Τσέχου, που είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο πιο ολοκληρωμένος χαφ στο πρωτάθλημα.

Στα θετικά και η παρουσία των Καμάτσο και Πάλμα, από τους οποίους οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν να έχουν συνέχεια στην απόδοση τους. Αυτή τη σταθερότητα στην απόδοση του θα πρέπει να έχει ο Άρης και στα πλέι οφ, καθώς, ακόμα και έτσι, επανήλθε, στην πέμπτη θέση και θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σημείωση που πρέπει να αναφερθεί:

Καθοριστικό για τη ψυχολογία του Αμπουμπακάρ Καμαρά το γκολ που σημείωσε. Το έψαχνε καιρό ο Μαυριτανός επιθετικός, που έκανε καλές εμφανίσεις, δεν μπορούσε, όμως, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος ο Άρης, καθώς οι τέσσερις παίκτες {Ντουκουρέ, Ματέτο Γκαρσία, Ιτούρμπε και Νταμπό} που βρίσκονταν στο όριο της τιμωρίας δεν δέχτηκαν κίτρινη, ενώ αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ο Ρουπ, ο οποίος συνεχίζει σταθερά το πρόγραμμα αποκατάστασης του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments