Το πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League ανακοίνωσε τις ποινές για τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής αλλά και τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ. Οι Περιστεριώτες τιμωρήθηκαν με βαρύ πρόστιμο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τον Παναθηναϊκό.
Γνωστές έκανε τις αποφάσεις του το πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το πειθαρχικό όργανο του επέβαλε πρόστιμο 58.500 ευρώ αλλά και 4.500 ευρώ για το ματς με την ΑΕΚ.
Τα πρόστιμα ολοένα παίρνουν αυξητικές τάσεις:
Η Ένωση τιμωρήθηκε με 19.000 ευρώ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και 1.500 ευρώ για το ματς με τον Ατρόμητο. Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν και οι ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικός.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Σοφία Χύτου
Αρχισυντάκτρια Πολιτικού Ρεπορτάζ
Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την επιμέλεια της πολιτικής ύλης, με καθημερινή παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων και της κυβερνητικής δραστηριότητας. Διαπιστευμένη πολιτική συντάκτρια με πολυετή εμπειρία σε τηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης. Διαθέτει εξειδίκευση στην πολιτική ανάλυση, τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου και τον συντονισμό δημοσιογραφικών ομάδων.
Απόφοιτος Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Δημοσιογραφίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επικοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.