Lifestyle

Πέτρος Ίμβριος: «Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το κρεβάτι μας αλλά δεν έπαψα να την αγαπώ»

Πέτρος Ίμβριος: «Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το κρεβάτι μας αλλά δεν έπαψα να την αγαπώ»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

"Δεν τη διαχειρίζεσαι την απώλεια, ζεις με αυτό. Όταν τον έχασα, ένιωσα ότι έχασα τη ρίζα μου", εξομολογείται ο Πέτρος Ίμβριος.

Ο Πέτρος Ίμβριος μιλά στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για τα παιδιά του, τις επαφές που διατηρεί σήμερα με την πρώην γυναίκα του αλλά και για την απώλεια του πατέρα του, που τον συντάραξε.

View this post on Instagram

A post shared by PETROS IMVRIOS OFFICIAL (@petrosimvrios)

«Έχουμε τον μικρό στο σπίτι, ο οποίος είναι ευλογία, μαζί με τις κόρες μου εννοείται. Τα κορίτσια μου τα βλέπω κάθε μέρα και έρχονται σπίτι και κοιμούνται 2-3 φορές την εβδομάδα. Έχω μία καταπληκτική σχέση με τη μαμά τους, όπως και η νυν γυναίκα μου μαζί της», παραδέχεται ο Πέτρος Ίμβριος.

«Υπάρχει μία συζήτηση που έγινε εξ αρχής από την ημέρα που είπαμε ότι δεν θα είμαστε πια μαζί με την πρώην γυναίκα μου. Είπαμε ότι θα χωρίσουμε το σπίτι μας, το κρεβάτι μας, τις ζωές μας αλλά όχι σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά μας. Δεν έπαψα να αγαπώ και να φροντίζω την πρώην γυναίκα μου. Ήταν 10 χρόνια η γυναίκα που αγάπησες, άσχετα αν κάποια στιγμή οι δρόμοι σας χωρίζουν», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

«Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι, με ρώτησε: και τι θα πουν στη Σαμοθράκη, ότι ο γιος του Ίμβριου έγινε μουσικάντης;», αποκαλύπτει ο Πέτρος Ίμβριος.

«Δεν τη διαχειρίζεσαι την απώλεια, ζεις με αυτό. Όταν τον έχασα, ένιωσα ότι έχασα τη ρίζα μου. Μου έφυγε όλη η γη κάτω από τα πόδια μου. Τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου να είναι εκεί στη Σαμοθράκη», εξομολογείται κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments