Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σποράρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σποράρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στην OPAP Arena, εν τέλει, χωρίς τον Σποράρ αλλά επιστρέφει στην αποστολή ο Μπερνάρ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 22 εκλεκτούς θα πάρει μαζί του στην ”OPAP Arena” αλλά μέσα σε αυτούς δε βρίσκεται ο Αντράζ Σποράρ. Ο Σλοβένος δε πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία με αποτέλεσμα να κριθεί ανέτοιμος και να μείνει εκτός αποστολής.

Οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού για την κορυφή της επίθεσης είναι λίγες, , με τον φορμαρισμένο Φώτη Ιωαννίδη δύσκολα να χάνει τη φανέλα του βασικού. Σαν plan b υπάρχει και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. 

Εκτός από τον Σποράρ, στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς δε θα είναι ούτε ο Σάρλια, που έκανε ατομικό και θεραπεία σήμερα. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι επέστρεψε ο Μπερνάρ, που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή: 

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας των play offs κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μισό γήπεδο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σάρλια, ενώ θεραπεία έκανε ο Σπόραρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments