Lifestyle

Ευδοκία Τσαγκλή: Θα επιστρέψει στο MSR όταν γίνει τελείως καλά

Ευδοκία Τσαγκλή: Θα επιστρέψει στο MSR όταν γίνει τελείως καλά

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη με εμπορικό τρένο, κοστίζοντας τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Με μία ηχηρή απουσία και μία ανατροπή ξεκίνησε ο νέος κύκλος των εμφανίσεων του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ, με αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής (17/03), η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε πως η Ευδοκία Τσαγκλή δεν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας, καθώς επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη και είναι τραυματισμένη.

View this post on Instagram

A post shared by ευδοκία a.k.a eve (@evdokeah)

“Η Ευδοκία Τσαγκλή δεν είναι εδώ μαζί μας σήμερα, γιατί ήταν επιβάτης στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Τραυματίστηκε. Ήταν τυχερή, βεβαίως, μέσα στην ατυχία της, αυτή τη στιγμή αναρρώνει. Είμαστε όλοι δίπλα της, κοντά της, της στέλνουμε τις ευχές μας και όλη μας την αγάπη. Όποτε θελήσει η ίδια και μπορέσει θα είναι ξανά μαζί μας”, είπε η Καραβάτου στην αρχή της εκπομπής.

Προφανώς τα γυρίσματα του My Style Rocks βρίσκονται τουλάχιστον δύο βδομάδες μπροστά, καθώς η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ενώ σήμερα έχουμε 17 Μαρτίου.

Λόγω του τραυματισμού και της απουσίας της Ευδοκίας, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως επιστρέφει στον διαγωνισμό η Βασιλική, η οποία είχε αποχωρήσει.

“Γι’ αυτό τον λόγο, τη θέση της στο παιχνίδι παίρνει η κοπέλα που αποχώρησε τελευταία από το My Style Rocks, δηλαδή η Βασιλική Λιγνού. Καλωσόρισες, εύχομαι με αυτή τη νέα σου είσοδο να είναι όλα πολύ διαφορετικά για σένα και να είναι μια καινούργια αρχή”, συνέχισε η Καραβάτου.

«Ήμουν μια μπάλα που κοπανιόταν ανελέητα»: Συγκινεί η Ευδοκία Τσαγκλή για την τραγωδία στα Τέμπη

«Έκανα κάθε βδομάδα το ίδιο δρομολόγιο και τις ίδιες ώρες. 19:22. Κάθε βδομάδα από το 2019 ξεκίνησα να είμαι μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Θα ήθελα να μάθω πόσες ώρες έχω περάσει στα τρένα. Διχάζομαι εάν πρέπει να σταματήσω τα δρομολόγια. Λένε πώς εάν σε φοβίζει κάτι πρέπει να το κάνεις γρήγορα ξανά. Αλλά είναι αυτός ο διχασμός μέσα μου, αυτή η σύγκρουση, της ζωής και του θανάτου, της ελπίδας και του θανάτου. Και εγώ έχω αυτό το ερώτημα, θα το ξανακάνω; Για εμένα έχει απλωθεί και λίγο παρακάτω. Η μητέρα μου είναι επιστήμονας, οδηγάει ήρεμα, με χαμηλή ταχύτητα και πάντα με νευρίαζε που οδηγούσε αργά και πλέον της λέω “κόψε”. Τα σοβαρά τραύματα δεν τα βλέπεις. Από τη μία λέω σώθηκες και από την άλλη λέω πέθαιναν. Το κάταγμα δεν είναι σωματικό, είναι ψυχικό. Ο πόνος είναι πολύ λίγος και έχω σπάσει πολλά πράγματα πάνω μου.

Όταν συνέβη προφανώς ο κόσμος ούρλιαζε πολύ και δεν θα το ξεχάσω. Εγώ φώναζα όλα καλά θα πάνε, ηρεμία. Το έλεγα πιο πολύ στον εαυτό μου, δεν πίστεψα στιγμή ότι θα πεθάνω. Καθόμουν στη θέση 104 μαζί με 5 παιδιά και έναν γάτο. Ήταν μια κοπέλα που είχε τον γάτο και τον πήγαινε βόλτα για να μην κλαίει. Τον περπατούσε 2.5 ώρες πάνω κάτω και της λέω “Έλα κάτσε θα τον κάνω εγώ βόλτα”. Κάποια στιγμή σήκωσε τα αυτιά του πάνω και νιαούριζε πολύ και λέω “Μάλλον, Λου θες τη μαμά σου”. Πάω πίσω, καθόμαστε αλλά σύντομα έγινε αυτό. Μαυρίζουν όλα και αρχίζει “ξύλο”. Κουλουριάζομαι. Ήμουν μια μπάλα που κοπανιόταν ανελέητα σε ένα μαύρο. Εάν υπάρχει κάτι σε κόλαση, είναι ό,τι πιο κοντά έχω φτάσει. Δεν ήταν βαγόνι πια αυτό που έχω εικόνα. Σήκωσα μέταλλα, σίδερα, είχε φωτιά από κάτω. Η πρώτη σκέψη ήταν “πρέπει να βγεις, θα καείς”. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω ότι είμαι αρτιμελής. Θυμάμαι την αγωνία ότι μετακινούσα σίδερα, βλέπω τον ουρανό και βλέπω και είμαι πάνω και κάτω είχε πέτρες. Μία κοπέλα ουρλιάζει και πέφτει κάτω και σπάει. Μία άλλη κοπέλα κρέμεται να πέσει και με παρακάλεσε να τη σηκώσω γιατί δεν θέλει να πεθάνει. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια της.

Είχε φωτιά από κάτω, από πίσω και αριστερά. Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι “Θα γίνει έκρηξη; Μήπως έχω δευτερόλεπτα; Κλάσματα δευτερολέπτου;”. Συγγνώμη, κάνω κάποια black out, έχω διαλείψεις. Μου έχουν πει ότι θα σταματήσει γιατί είναι σοκ του οργανισμού. Βλέπω μια μάζα με σίδερα στο πλάι και λέω ότι δεν θα πάω εκεί γιατί θα σκοτωθώ. Και θυμάμαι να φυσάει και να φέρνει φωτιά, πίσσα, σκόνη, ζέστη. Αφήνω τα χέρια μου και πέφτω κάτω. Πέταξα το μπουφάν για να κάνω πιο μαλακή την επιφάνεια. Σκέφτηκα να μην πέσω με τα πόδια γιατί μπορεί να γίνει κάτι και να μην μπορέσω να τρέξω», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κατάλαβα ότι χτύπησα αλλά δεν πονάς εκείνη την ώρα. Μου θύμισε όπως όταν ρίχνεις νερό σε μυρμήγκια και φεύγουν σε διάφορες κατευθύνσεις. Έτσι και εμείς, δεν ξέραμε που να πάμε. Ήμουν η πρώτη που μπήκα στο ασθενοφόρο, η πρώτη που μπήκε στο νοσοκομείο. 1η Μαρτίου, της Αγίας Ευδοκίας και με παραλαμβάνει μια νοσηλεύτρια που την έλεγαν και εκείνη Ευδοκία. Πες μου εσύ για τύχη! Εγώ πιστεύω και για εμένα η ουσία είναι η πίστη. Οι άνθρωποι κάνουν σχέδια και ο Θεός γελάει λένε. Όσο πιο κοντά έχεις έρθει στον θάνατο, τόσο πιο κοντά έχεις έρθει και στη ζωή. Από τη μία λες γιατί έγινε αυτό και από την άλλη είμαι ζωντανός. Η πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας είναι πριν την αυγή.

Σίγουρα έχουν σβηστεί πολλά κομμάτια του εαυτού μου και έχουν αναγεννηθεί άλλα. Μου άρεσαν τα πιο ακραία ντυσίματα, και είμαι σε μια ένταση θανάτου και ζωής. Αυτό το ντου γίνεται συνέχεια μέσα μου και πολύ γρήγορα. Τα χάνω. Με διχάζει και μέσα μου αυτό. Γιατί είναι και τα δύο ακραία, το σκέφτομαι πολύ βαθιά, πολύ φιλοσοφικά και μετά δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, απλά αισθάνομαι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments