Lifestyle

Έλλη Κοκκίνου: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της αλλά και για το γιο της Αλέξανδρο

Έλλη Κοκκίνου: Μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της αλλά και για το γιο της Αλέξανδρο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Έλλη Κοκκίνου: «Το διαζύγιό μου, είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που με έκανε ακόμη πιο δυνατή, υπεύθυνη και ανεξάρτητη»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό “Hello!” και τη δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα έδωσε η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο της Αλέξανδρο και στο διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη.

View this post on Instagram

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ιδιοκτήτης του θρυλικού Romeo, άριστος επαγγελματίας αλλά και σύζυγος της Έλλης Κοκκίνου. Δεν νομίζω να χρειάζονται περισσότερα λόγια για να περιγράψουμε τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Ο περήφανος – που είναι Πατρινός – επιχειρηματίας γεννήθηκε στα Προσφυγικά της Πάτρας, ξεκίνησε την καριέρα του ως σερβιτόρος στο Can Can και το Stork. Το 1987 δημιουργεί με την βοήθεια του Τάκη Γιουρτάκη το Romeo όπου για μια εικοσαετία ήταν η καρδιά της διασκέδασης της Αθήνας. Αργότερα εν έτη 2000 ο Παναγιώτης Βασιλειάδης παίρνει την απόφαση και επαναλειτουργήσει το Volcano στην Πάτρα σημειώνοντας ακόμη μια επιχειρηματική επιτυχία. Όσον αφορά τη σύζυγό του Έλλη Κοκκίνου μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη: “Από την πρώτη στιγμή με εντυπωσίασε ως τραγουδίστρια και ως γυναικά”, “Μου αρέσει να θαυμάζουν τη γυναίκα μου”, “Είναι το πιο πειθαρχημένο άτομο που έχω γνωρίσει από τη δουλειά μέχρι την διατροφή της”

Σε προσωπικό επίπεδο, στις μεγάλες αλλαγές της ζωής σου ανήκουν αφενός η γέννηση του γιου σου, Αλέξανδρου, και αφετέρου το διαζύγιό σου. Πως νιώθεις ότι σε εξέλιξαν αυτά τα γεγονότα μετέπειτα;

Είναι δυο εντελώς διαφορετικά γεγονότα, κομβικά στη ζωή μου σαφώς, τα οποία όμως δε μπορούν να συγκριθούν. Η γέννηση του Αλέξανδρου με εξέλιξε σε πολλά επίπεδα επειδή η ευθύνη του να είσαι γονιός είναι τεράστια, κατά την άποψή μου. Συνεπώς, αυτό που έκανα και κάνω είναι να εξελίσσομαι και με αυτό τον τρόπο να γίνομαι καλύτερη μητέρα για να μεγαλώσο ένα παιδί που στην πορεία θα γίνει ένας σωστός ενήλικας.

Όταν γινόμαστε γονείς, δεν έχουμε ευθύνη μόνο για το δικό μας παιδί, αλλά και για τα υπόλοιπα. Είναι χρέος μας να μεγαλώσουμε σωστά τα παιδιά μας, με αρχές, ιδεώδη, αξιοπρέπεια, ψυχική υγεία, ενσυναίσθηση και σεβασμό, γιατί στον κόσμο αυτό δε ζουν μόνα τους. Πάνω από όλα όμως, οφείλουμε να τους μεταδώσουμε αγάπη, όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους.

Το διαζύγιό μου, είναι ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή μου που με έκανε ακόμη πιο δυνατή, υπεύθυνη και ανεξάρτητη. Το θέμα είναι να προσπαθούμε με το πέρασμα του χρόνου, να αποκομίζουμε από κάθε δυσάρεστο γεγονός τη θετική του όψη και να διδασκόμαστε από αυτό. Όλα στη ζωή μας είναι μαθήματα, αρκεί να θέλουμε να τα βλέπουμε από αυτή την οπτική γωνία και να μην εθελοτυφλούμε. Πρέπει άλλωστε να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας αφού δε φταίει ποτέ μόνο ένας.

Τι είναι αυτό που έμαθες από τη μητρότητα και την σχέση με τον γιο σου;

Για μένα η μητρότητα είναι το υπέρτατο δώρο. Νιώθω ευλογημένη που είμαι μητέρα, που καθημερινά λαμβάνω και προσφέρω τόσο αληθινή αγάπη. Νιώθω όμως και τεράστια ευθύνη απέναντι του, και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι και να γίνομαι όσο πιο καλή μητέρα μπορώ. Όλα αυτά βέβαια τα συνοδεύει η μόνιμη ανησυχία κάθε μάνας να είναι το παιδί της καλά και υγιές, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Για τη μητέρα, είτε το παιδί της είναι 5 είτε 60 ετών, η ανησυχία παραμένει πάντα ίδια.

Έχετε αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο μητέρας και γιου;

Έχουμε μία υπέροχη σχέση μητέρας και γιου. Από τότε που ήταν μωρό, περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Έχουμε κάνει πολλά ταξίδια οι δυο μας και συζητάμε αρκετά. Είμαστε πολύ δεμένοι και πιστεύω ότι η σχέση μας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις.

Βλέποντας όλα τα άσχημα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας με τις γυναικοκτονίες, αισθάνεσαι ένα έξτρα βάρος ως μητέρα και γυναίκα για το μεγάλωμα του;

Αυτό που τον μαθαίνω καθημερινά είναι να σέβεται τους πάντες και τα πάντα γύρω του. Να προστατεύει και να βοηθά τους αδύναμους ή τους έχοντες ανάγκη και φυσικά, να φέρετε με σεβασμό και ευγένεια στις γυναίκες.

Πως είναι η περίοδος εφηβείας που διανύει;

Μέχρι στιγμής, μπορώ να πω ότι δεν έχω καταλάβει πως υπάρχει έφηβος το σπίτι. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έτσι ήμουν και εγώ, δεν υπάρχουν εξάρσεις και κόντρες, αλλά συζητήσεις με επιχειρήματα, λογική και ειλικρίνεια. Μεγαλώνει, εξελίσσεται, ωριμάζει και έχει τις φυσιολογικές ανησυχίες όπως όλα τα παιδιά.

Αντικειμενικά, είσαι μία από τις πολύ ωραίες και λαμπερές Ελληνίδες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε αποκαλούν Ελληνίδα Jennifer Lopez. Υπήρξαν φορές στη ζωή σου που δεν ένιωθες όμορφη η ποθητή;

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Υπάρχουν όμως πάρα πολλές φορές που αισθάνομαι το ακριβώς αντίθετο όλες οι γυναίκες ξέρουμε ότι δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Αν ρωτήσεις την φίλη Jlo, με την οποία έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια, φαντάζομαι πως θα σου πει το ίδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments