Αθλητισμός

Δίνεται η απάντηση – Θα είναι τελικά ο Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; – Τι αναφέρει ο κανονισμός

Δίνεται η απάντηση – Θα είναι τελικά ο Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ; – Τι αναφέρει ο κανονισμός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Αυτό αναφέρει ο κανονισμός για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ εν όψει του επόμενου παιχνιδιού, μετά την κόκκινη που δέχτηκε στο ντέρμπι με τον Άρη.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ σημαδεύτηκε από την ένταση που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στα τελευταία αγωνιστικά λεπτά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τις καθυστερήσεις του αγώνα από τη φυσούνα των αποδυτηρίων έπειτα από την κόκκινη κάρτα την οποία δέχθηκε.

Βάσει της κόκκινης κάρτας ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι του Δικεφάλου μετά και από την διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες, το οποίο είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ και τον Κριστιάνο Μπάτσι να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παρακολουθεί την αναμέτρηση από την κερκίδα.

Όπως ο άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα, «Μία αποβολή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου αγώνα (υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Φ.Α.),αυτόματα, σε κάθε περίπτωση ακόμα και πριν την έκδοση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου, επιφέρει τον αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα, ακόμη και εάν επιβλήθηκε σε έναν αγώνα ο οποίος εν συνεχεία διεκόπη ή ακυρώθηκε», κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» δεν θα έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον έμπειρο τεχνικό.

Όπως ανέφερε στον «αέρα» του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κυριάκος Θωμαΐδης, η τιμωρία του θα είναι μια αγωνιστική αφού τιμωρήθηκε για την κίνηση του και δεν πέταξε το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση ο Ρουμάνος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments