Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η η νέα φανέλα για τα προκριματικά του Euro 2024{pics,video}

Εθνική Ελλάδος: Αυτή είναι η η νέα φανέλα για τα προκριματικά του Euro 2024{pics,video}

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για να ξεκινήσει τη μάχη για τα προκριματικά του Euro 2024 και με την πρώτη ευκαιρία που της δόθηκε πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια για την νέα επίσημη πρώτη φανέλα της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε την 1η εμφάνιση της Γαλανόλευκης. Αυτή τη φορά, όμως, δεν χρησιμοποίησε κάποιο διεθνή παίκτη. Στο βίντεο που δημοσιοποίησε, εμφανίζονται πιτσιρίκια να παίζουν ποδόσφαιρο, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής.

“Παίζουμε σαν ένα” αναγράφεται στο μότο της παρουσίασης!

Να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για την φάση των προκριματικών της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, το 2024.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν σήμερα και το απόγευμα θα βρεθούν στο γήπεδο της Ριζούπολης, όπου και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση. Την Παρασκευή (24/3) αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Συγκεκριμένα μερικά 24ωρα νωρίτερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε και τις άλλες δύο εμφανίσεις τις με τον Τάσο Μπακασέτα να διαδέχεται την θέση μοντέλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments