Αθλητισμός

Εθνική Ολλανδίας: Νοκ άουτ ο Ντε Γιονγκ από τους “οράνιε” που είναι στον όμιλο της Ελλάδας

Εθνική Ολλανδίας: Νοκ άουτ ο Ντε Γιονγκ από τους “οράνιε” που είναι στον όμιλο της Ελλάδας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Εκτός της αποστολής της εθνικής Ολλανδίας, που είναι στον όμιλο της Ελλάδας, τέθηκαν λόγω τραυματισμού οι Φρένκι ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέργκβαϊν. Στη θέση τους ο Ντόνιελ Μάλεν και Τζόι Φίρμαν.

Πρόβλημα για την εθνική Ολλανδίας, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μην υπολογίζει στους Φρένκι ντε Γιονγκ και Στίβεν Μπέργκβαϊν ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων με την Γαλλία(24/3) και το Γιβραλτάρ (27/3) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Οι “οράνιε”, που βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον μέσο της Μπαρτσελόνα, καθώς τραυματίστηκε στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (19/3).

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πρόβλημα στον αριστερό προσαγωγό και χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για ορισμένο χρονικό διάστημα, στερώντας με αυτόν τον τρόπο τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο ισχυρό ”στρατόπεδο” του Ρόναλντ Κούμαν.

Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε κι ο μέσος του Άγιαξ, με τους Ντόνιελ Μάλεν {Ντόρτμουντ} και Τζόι Φίρμαν {Αϊντχόφεν} να τους αντικαθιστούν στην αποστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments