Πολιτισμός

The Diplomat: Ανακοινώθηκε η μέρα που θα κυκλοφορήσει το πολιτικό θρίλερ με την Keri Russell

The Diplomat: Ανακοινώθηκε η μέρα που θα κυκλοφορήσει το πολιτικό θρίλερ με την Keri Russell

Πηγή Φωτογραφίας: Politico

Η σειρά ακολουθεί την Kate Wyler (Keri Russell), μια έμπειρη διπλωμάτη που μόλις διορίστηκε ως η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου πολιτικού θρίλερ με τίτλο «The Diplomat», που θα είναι διαθέσιμο για streaming στις 20 Απριλίου. Δημιουργός της σειράς είναι η Debora Cahn, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν σε αναγνωρισμένες σειρές όπως το «The West Wing» και το «Homeland», το «Diplomat» υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική οπτική γωνία για τις προκλήσεις της διατήρησης μακροχρόνιων σχέσεων, τόσο προσωπικών όσο και διπλωματικών.

Η σειρά ακολουθεί την Kate Wyler (Keri Russell), μια έμπειρη διπλωμάτη που μόλις διορίστηκε ως η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και διαπρέπει στις ζώνες κρίσεων, η Κέιτ θα πρέπει να περιηγηθεί στον πολύπλοκο κόσμο της διεθνούς διπλωματίας και των στρατηγικών συμμαχιών, ενώ θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα της θέση στο προσκήνιο. Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της με τον συνάδελφο διπλωμάτη και πολιτικό αστέρα Hal Wyler (Rufus Sewell).

Η υπόθεση είναι ενδιαφέρουσα, καθώς έχει ως στόχο να διερευνήσει τις δυσκολίες της διατήρησης μακροχρόνιων σχέσεων, είτε πρόκειται για σχέσεις μεταξύ ατόμων είτε μεταξύ χωρών. Όπως σημειώνει η Debora Cahn, «είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σχέση, είτε πρόκειται για γάμο είτε για στρατιωτική συμμαχία. Αλλάζουμε, ο κόσμος αλλάζει, κι όμως θέλουμε αυτές οι σχέσεις να συνεχίζονται για πάντα»..Εστιάζοντας στην ανθρώπινη πλευρά της διπλωματίας, το «Diplomat» υπόσχεται να προσφέρει μια νέα οπτική σε ένα είδος που συχνά κυριαρχείται από πολιτικές ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας.

Εκτός από την Keri Russell και τον Rufus Sewell, η σειρά διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear και Ato Essandoh. Με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Debora Cahn, Janice Williams και Keri Russell στο πλευρό της, η σειρά έχει μια ισχυρή ομάδα πίσω της, γεγονός που αποτελεί καλό οιωνό για την επιτυχία της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments