Αθλητισμός

Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο: Απρόβλεπτη ”μάχη” στην εξ αναβολής αναμέτρηση

Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο: Απρόβλεπτη ”μάχη” στην εξ αναβολής αναμέτρηση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε το Μιλάνο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague {19:15 Novasports Prime}.

Η μεταξύ τους ”διασταύρωση των ξιφών” ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ-Αρμάνι Μιλάνο θα λάβει δράση την σημερινή ημέρα{21/3} με τον αγώνα να έχει έντονο ενδιαφέρον μιας που και οι αγωνιστικές σιγά σιγά παίρνουν το τελικό τους στάδιο. Υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Ιτούδη, η Τουρκική ομάδα καλείται να κερδίσει τον αγώνα προκειμένου να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για να διεκδικήσει την θέση της στην πρώτη τετράδα.

Η αναμέτρηση ήταν κανονικά να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, όμως λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία μετατέθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, δύο νίκες πίσω από την τρίτη Μπαρτσελόνα και την τέταρτη Μονακό. Για τη Φενέρ είναι κομβικό απόψε να κερδίσει την Αρμάνι, ώστε να παραμείνει γερά μέσα στο κόλπο της πρώτης τετράδας του πλεονεκτήματος της έδρας εν όψει των πλέι οφ.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Βαλένθια, σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελευταία κατοχή. Εντός έδρας πάντως, έχουν πετύχει τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου, Βίρτους Μπολόνια και Μπαρτσελόνα.

Στον αντίποδα, το Μιλάνο έτρεξε ένα δυνατό σερί έξι νικών, στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει την οκτάδα, ωστόσο τα χαμόγελα ”πάγωσαν” στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, παρότι προσπάθησε μέχρι τέλους, ηττήθηκε με 91-87 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ουσιαστικά οι ελπίδες της για τα πλέι οφ ελαχιστοποιήθηκαν. Ακόμη και το 6/6 αν κάνει το Μιλάνο από εδώ και στο εξής, δύσκολα θα καταφέρει να βάλει από κάτω πέντε ομάδες.

Είναι αλήθεια όμως, πως η Αρμάνι Μιλάνο βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι καθυστέρησε να θέσει σε ενεργή λειτουργία τις βασικές ”μηχανές” της. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, θα απουσιάζουν οι Κέβιν Πάνγκος, Λουίτζι Ντατόμε, Ντέβον Χολ, Πολ Μπιλίγκα και Σέιβον Σιλντς.

Τα στοιχεία εκείνα που ξεχωρίζουν στην αναμέτρηση:

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικά παίκτης των Ιταλών από τότε που αποκτήθηκε. Στα τελευταία 11 επίσημα ματς έχει σκοράρει οκτώ φορές διψήφιο αριθμό πόντων. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε {17}, με την Παρτίζαν {10}, με τη Βαλένθια {28}, με τον Ολυμπιακό {9} και με τον Παναθηναϊκό {16}, στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη EuroLeague.

Από την πλευρά των γηπεδούχων θα απουσιάσουν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ , καθώς δεν έχει απόψε δικαίωμα συμμετοχής, διότι αποκτήθηκε από την Φενέρμπαχτσε πιο μετά από την αρχική ημερομηνία, που είχε προγραμματιστεί το ματς. Επίσης θα απουσιάσει και ο ΝτιΣον Πιερ λόγω τραυματισμού.

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συνολικό απολογισμό{17 νίκες,11 ήττες}, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στην 13η θέση με συνολικό απολογισμό{12 νίκες,16 ήττες}.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments