Αθλητισμός

“Πάγος” από Σλούκα σε Ολυμπιακό – Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι – Top NBAer!

“Πάγος” από Σλούκα σε Ολυμπιακό – Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι – Top NBAer!

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Τι ζητάει ο Έλληνας γκαρντ και το κορυφαίο όνομα για το Λιμάνι. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για το φινάλε της σεζόν και τις δύο μεγάλες κούπες που διεκδικούν, όμως παράλληλα... χτίζουν ήδη την ομάδα για τη νέα σεζόν. Τα συμβόλαια που θέλουν να ανανεώσουν και η το όνομα-έκπληξη στη μεταγραφική λίστα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη του σε βάρος του Παναθηναϊκού και προχωράει για ακόμη καλύτερα πράγματα. Μπροστά του έχει την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον τελικό του στόχο να είναι να πάρει και πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Πηγαίνει, όμως, βήμα, βήμα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, γνωρίζοντας ότι όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.

Οι Πειραιώτες σκέφτονται και το απώτερο μέλλον και ήδη έχουν κάποια πλάνα στο μυαλό τους. Προτεραιότητα είναι η ανανέωση των συμβολαίων του Κώστα Σλούκα και του Σακίλ ΜακΚίσικ. Με τον Σλούκα θα αργήσει να κλείσει το θέμα, καθώς ο διεθνής γκαρντ θέλει τον χρόνο του. Με τον ΜακΚίσικ υπάρχουν ήδη συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος Αμερικάνος θα ρίξει άγκυρα στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει και τους Ουόκαπ και Λαρεντζάκη, τα συμβόλαια των οποίων, όμως, αργούν ακόμη να τελειώσουν.

Και πάνω από όλα οι νταμπλούχοι θέλουν να έχουν και του χρόνου στο ρόστερ τους τον Σάσα Βεζένκοφ. Δεν είναι, όμως, στο χέρι τους να τον κρατήσουν. Αν δοθεί το αντίτιμο, που υπάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών, ο Βεζένκοφ θα πάει στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Κάτι, που θα είναι τεράστιο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Ελληνας παίκτης να καλύψει το κενό του δεν υπάρχει. Ξένος θα βρεθεί καθώς η αγορά είναι πλούσια, αλλά την ίδια ώρα θα υπάρχει θέμα με τις θέσεις των Ελλήνων παικτών. Δεν υπάρχουν αρκετοί Ελληνες παίκτες υψηλής ποιότητας για να πάρει ο Ολυμπιακός. Ο Παπαπέτρου είναι αδύνατον να απασχολήσει, του Μήτογλου είναι άγνωστο το μέλλον, ο Ρογκαβόπουλος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πάει λέγοντας.

Ξένο, όμως, φυσικά και θα βρει η ομάδα του Πειραιά, αν και στην Ευρωλίγκα δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοιος. Του επιπέδου, δηλαδή, του Βεζένκοφ. Προφανώς το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες. Ενας παίκτης σαν τον Μόριτζ Βάγκνερ των Ορλάντο Μάτζικ θα ήταν ταμάμ για τους Πειραιώτες αν και τέτοια ονόματα δεν είναι εύκολο να έρθουν στην Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν βρει τον μηχανισμό ώστε να βγάζουν εις πέρας τις αποστολές τους, αν και σε περίπτωση φυγής του Βεζένκοφ (πόσω μάλλον και του Σλούκα) η κατάσταση θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Θα ξεφύγει από τα όρια για τον λόγο ότι δεν υπάρχουν αρκετοί Ελληνες παίκτες από το πάνω ράφι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments