Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κλείσαμε και άλλον σήμερα…»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Κλείσαμε και άλλον σήμερα…»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην έχει φτάσει στο τέλος της, όμως στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη βάλει τις βάσεις για τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανεβάζει το «πράσινο» μπάτζετ στα δεκατρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, η οποία θα έχει την ικανότητα να κοιτάξει στα μάτια τα μεγαθήρια της Ευρώπης και θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και να σπάσει την ”ερυθρόλευκη’‘ κυριαρχία εις βάρος του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει ήδη τις επαφές με τους πιθανούς στόχους, με τον αθλητικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Σάνι Μπετσίροβιτς που προσγειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού. Σε μια διαδικασία συνεχών επαφών με παίκτες πρώτης γραμμής, για να τους ”κλείσει” ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ανέφερε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram:

”Θα το πω στους 2.500 που είμαστε μέσα. Κλείσαμε κι άλλον σήμερα. Step 5 done. Είναι step 5 όνομα και πράγμα”

Παράλληλα το αφεντικό του Παναθηναϊκού δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που ”συμφώνησε”, παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους φίλους του Τριφυλλιού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments