Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε επειγόντως τον Πούχατς στην εθνική Πολωνίας

Παναθηναϊκός: Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε επειγόντως τον Πούχατς στην εθνική Πολωνίας

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο τραυματισμός στο γόνατο του Μπάρτος Μπερεζίνσκι της Νάπολι {θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες} και έφερε τον Τιμοτέους Πούχατς στην αποστολή της εθνική Πολωνίας.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ΠολωνίαςΦερνάντο Σάντος, κάλεσε εκτάκτως το βράδυ της Τρίτης {21/3} τον 24χρονο αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, Τιμοτέους Πούχατς, για τους προκριματικούς αγώνες του Euro 2024 αγώνες με την Τσεχία και την Αλβανία.

Συνεισφορά του Πούχατς δίνει περισσότερη ασφάλεια στα πλάνα του Σάντος:

Ο Πούχατς θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην αριστερή πλευρά απ’ την απουσία του πολύπειρου {50 συμμετοχές με την εθνική} Μπάρτος Μπερεζίνσκι, ο οποίος μπορεί να καλύψει με αρκετά αποτελεσματικό τρόπο και τα δύο άκρα της άμυνας.

Ο 24χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται με την μορφή δανεικού στον Παναθηναϊκό από την Ουνιόν Βερολίνου, έχει σημειώσει 12 συμμετοχές με το εθνόσημο της Πολωνίας κι είχε κληθεί για τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2022, για τους αγώνες του Nations League.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους οκτώ διεθνείς παίκτες σ’ αυτό το διεθνές “παράθυρο”, καθώς έχουν κληθεί και οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης στην Εθνική Ελλάδας, οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς στην εθνική Σλοβενίας, ο Κλεϊνχέισλερ στην εθνική Ουγγαρίας και ο Μάγκνουσον στην εθνική Ισλανδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments