Αθλητισμός

Έσκασε νέο τρελό σενάριο για Λάσο – Το tweet που δεν βλέπει με καλό μάτι ο ΠΑΟ

Έσκασε νέο τρελό σενάριο για Λάσο – Το tweet που δεν βλέπει με καλό μάτι ο ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Όσο ο Ισπανός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του θα δίνουν και θα παίρνουν, με τους Πράσινους να παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του.
Όσο ο Ισπανός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος, τόσο τα σενάρια για το μέλλον του θα δίνουν και θα παίρνουν, με τους Πράσινους να παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωσή του.

Σε αναζήτηση προπονητή για την νέα σεζόν βρίσκεται μετά την απόλυση του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Παναθηναϊκός, που πορεύεται εδώ και μερικές ημέρες με τον Χρήστο Σερέλη στο τιμόνι, ψάχνοντας τον ιδανικό για την επόμενη ημέρα.

Οι Πράσινοι αναζητούν ένα μεγάλο όνομα για να κάτσει στην άκρη του πάγκου, με αυτό του Πάμπλο Λάσο να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του Τριφυλλιού, ενώ πρόσφατα ήρθε στο προσκήνιο και η περίπτωση του Εργκίν Αταμάν, με φήμες να αναφέρουν ότι βρέθηκε στην Αθήνα ο μάνατζέρ του, χωρίς να γίνεται γνωστό κάτι παραπάνω.

Στο θέμα του Λάσο φαίνεται να υπάρχει στασιμότητα από πλευράς Παναθηναϊκούπαρότι ο Ισπανός τεχνικός έβγαλε χθες την είδηση, αποκαλύπτοντας ότι του χρόνου θα βρίσκεται στους πάγκους και πως ήδη είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες, δίχως να αναφέρει ποιες ήταν αυτές.

Το τελευταίο σενάριο, που ήρθε στην επικαιρότητα είναι το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον Λάσο, καθώς ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι τόνισε στο twitter ότι οι Βαυαροί είναι ανάμεσα στους “μνηστήρες” για να αποσπάσουν την υπογραφή του πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Η Μπάγερν σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Σε περίπτωση που ο Τρινκιέρι δεν συνεχίσει στον πάγκο της, ο Πάμπλο Λάσο είναι μία από τις επιλογές της διοίκησης, σύμφωνα με πηγές”, αναφέρει στο “τιτίβισμά” του ο Αντρεάνι.

Παναθηναϊκός: Το ελληνικό στοιχείο με Θανάση, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και…Παπαπέτρου

Τα πρώτα λοιπόν ονόματα είναι αυτά των Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο που είναι πιθανό να κυκλοφορούν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως και αυτά του Ντίνου Μήτογλου, που όμως είναι τιμωρημένος και του Ιωάννη Παπαπέτρου που μοιάζει αβέβαιο το μέλλον του στην Παρτιζάν.

Ο Θανάσης είναι ο μεγάλος στόχος αν μείνει ελεύθερος από τους Μπακς, ενώ υπάρχει μια διερευνητική επαφή ήδη με τον Κώστα που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε. Από εκεί και πέρα, του Μήτογλου θα προχωρήσει ανάλογα τη διαδικασία με την ποινή που έχει δεχτεί, ενώ ο Παπαπέτρου είναι στη λίστα του τριφυλλιού, αλλά ως εναλλακτική επιλογή του Θανάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments