Lifestyle

Μεγάλος ο θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου, αθλήτρια του τζούντο

Μεγάλος ο θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου, αθλήτρια του τζούντο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κέρδισε το χρυσό στον τελικό των -70κ.

Μεγάλος ο θρίαμβος για την Ελισάβετ Τελτσίδου, αθλήτρια του τζούντο, στην Τιφλίδα της Γεωργίας, καθώς κέρδισε το χρυσό στον τελικό των -70κ.

Η Ελληνίδα τζουντόκα κέρδισε στο χρυσό σκορ του τελικού των -70κ την κάτοχο του τίτλου, Ολλανδέζα Σάνε Φαν Ντάικε (Νο2 του κόσμου), και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.Πρόκειται για το 8ο μετάλλιο στην καριέρα της Ελληνίδας σε διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου (γκραν σλαμ/γκραν πρι) και το 3ο σε γκραν σλαμ μετά το χρυσό στο Άμπου Ντάμπι και το χάλκινο στο Τόκιο μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου 2022. Σε γκραν πρι η αθλήτρια έχει 2 χρυσά και 3 χάλκινα από το 2016 και το 2019.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.