Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία με επιστροφές και απουσίες

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία με επιστροφές και απουσίες

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με Βόλο ξεκίνησε...

Οι ”πράσινοι” ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει Βόλου τη Κυριακή στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, με μία πρωινή προπόνηση.

Οι διεθνής της ομάδας επέστρεψαν όλοι εκτός των  Κλεϊνχέισλερ και Πούχτας, των οποίων οι Εθνικές τους ομάδες έπαιξαν Δευτέρα βράδυ.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Αντράζ Σπόραρ έβγαλε κάποιο μέρος της προπόνησης και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα είναι ”ετοιμοπόλεμος” για το κυριακάτικο σημαντικό παιχνίδι, ενώ περίπου στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Φώτης Ιωαννίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς κόντρα στο Βόλο.

Η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι λίγο διαφορετική καθώς στη καλύτερη των περιπτώσεων θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν χρειαστει.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πολλές επιστροφές ξεκίνησε την Τρίτη το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Βόλο. Στο «Γ. Καλαφάτης» γύρισαν όλοι οι διεθνείς, πλην των Κλεϊνχέισλερ, Πούχατς των οποίων οι ομάδες έπαιξαν το βράδυ της Δευτέρας. Ο Σπόραρ έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Ιωαννίδης, Κουρμπέλης έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Επιπλέον ο Πούγγουρας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα και προπονήθηκε, όπως και ο Σάρλια που αποθεραπεύτηκε.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments