Αθλητισμός

Θα άφηνε εποχή: To 8άρι του ΠΑΟ που χάθηκε σε μια μέρα από ένα ιατρικό λάθος

Θα άφηνε εποχή: To 8άρι του ΠΑΟ που χάθηκε σε μια μέρα από ένα ιατρικό λάθος

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Τα πάντα στην περίπτωσή του θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά, αλλά…

Μετά από μια σεζόν στη Β΄ Εθνική, ο Άντερσον Λίμα πήγε στη Χαλκηδόνα, που αγωνιζόταν τότε στην Α΄, και τη σεζόν 2003-2004 σκόρπισε πληθώρα επιφωνημάτων θαυμασμού στο αγωνιστικό του διάβα στη μεταγραφική περίοδο εκείνου του Ιανουαρίου, και με τον Παναθηναϊκό να θέλει το πρωτάθλημα, ο 25χρονος, πίσω στο 2005, παίκτης δέχτηκε πρόταση από το Τριφύλλι η μεταγραφή του- λόγω του γεγονότος πως έπιανε θέση ξένου- πέρασε περίπου από 41 κύματα, με το τεσσαρακοστό πρώτο να είναι ο Επαλέ, ο οποίος αρνείτο να λύσει το συμβόλαιό του τελικά, μετά από μια βδομάδα σκληρών διαπραγματεύσεων, βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Άντερσον αποτέλεσε μία από τις τρεις προσθήκες (Χαραλαμπίδης και Πίτσος οι άλλοι δύο) των Πρασίνων μεσούσης της περιόδου.

Η αισιοδοξία για την απόκτηση κυρίως του Λίμα ήταν το άκρο αντίθετο του όρου «συγκρατημένη», όμως σύντομα, πολύ σύντομα, μαζεύτηκαν κατάμαυρα βαρυφορτωμένα σύννεφα βλέπετε, ο Βραζιλιάνος έπαιξε ελάχιστα με τη φανέλα του ΠΑΟ για την ακρίβεια, μόλις ένα παιχνίδι.

Το καταραμένο ντέρμπι: Ένα σκάρτο 90λεπτο που οδήγησε στην Κόλαση

Το ημερολόγιο δείχνει 9 Ιανουαρίου 2005. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ του- προέδρου, πια- Ντέμη υποδέχεται το Τριφύλλι, σ’ ένα ντέρμπι περιωπής με φιλάθλους και των δύο ομάδων στις εξέδρες και η αλήθεια είναι πως το κάνει- δυστυχώς, μέχρι το 88΄. Σ’ εκείνο το σημείο αισθάνεται μία έντονη ενόχληση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή. Η ΑΕΚ παίρνει το ματς χάρη σ’ ένα γκολ του Λυμπερόπουλου, όμως στο στρατόπεδο των ηττημένων αυτό είναι σχεδόν ψιλά γράμματα το μεγάλο ερώτημα είναι τι στο καλό έπαθε ο Βραζιλιάνος. Η αρχική διάγνωση λέει ρήξη μηνίσκου- όχι και το χειρότερο που μπορεί να πάθει κανείς, αν σκεφτούμε πως σε 1-1.5 μήνα είσαι ξανά σε θέση να παίξεις. Έτσι, περνάει την πόρτα του χειρουργείου.

Εξετάζεται εκ νέου και διαπιστώνεται πρόβλημα στον χόνδρο του γονάτου η πλευρά του Άντέρσον μέσω του φυσιοθεραπευτή του, του Νιβάλντο Μπάλντο

Έγινε λάθος στην εγχείρηση! Λάθος στην φυσιοθεραπεία. Τώρα έχει μόνο μία ευκαιρία για να αναρρώσει. Γιατί αν δεν αναρρώσει δεν θα παίξει ξανά στο ίδιο επίπεδο.

Είναι λάθος του κ. Μήτσου. Το λάθος δεν είναι έγκλημα .Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει λάθος. Ο κ. Μήτσου δεν παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθος. Δεν είναι θεός για να είναι αλάνθαστος. Δεν έδωσε την ευκαιρία σε εμένα. Δεν με υποστήριξε. Δεν υποστήριξε τον Λίμα. Μόνο μας πίεζε, θέλοντας να αποδείξει ότι η εγχείρηση που έκανε ήταν σωστή. Αλλά δεν ήταν», ξεσπαθώνει ο Μπάλντο κατά του (γιατρού, αλλά και προέδρου του ΠΑΟ) Αργύρη Μήτσου, στον οποίον επιρρίπτει ευθύνες λέγοντάς του πως κατέστρεψε τον παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments