Αθλητισμός

Καζαντζόγλου: “Τώρα θα φανεί πόσο θέλει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα!”

Καζαντζόγλου: “Τώρα θα φανεί πόσο θέλει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα!”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βλέπει αλλιώς την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και πόσα μπορεί να σηματοδοτήσει για τη συνέχεια της σεζόν.

Είναι πάντα δύσκολες οι περίοδοι χωρίς αγωνιστική δράση. Ειδικά για έναν οργανισμό όπως αυτός της ΑΕΚ, που πολλές φορές μπαίνει σε διαδικασίες εσωστρέφειας και υπερανάλυσης των πάντων. Θα είναι έτοιμος ο Λιβάι; Πόση ώρα θα μπορεί να αγωνιστεί; Να ξεκινήσει ή να μείνει στον πάγκο και να μπει στη διάρκεια του ματς; Θα είναι σε καλή κατάσταση ο Γκατσίνοβιτς; Εχει επηρεαστεί ο Βίντα; Θα βάλει ξανά ο Αλμέιδα Αμραμπατ και Ρότα; Θα επιμείνει στο σχήμα με τα δύο αμυντικά χαφ;

Να δείξει αποφασιστικότητα και πάθος

Αυτό που πάντως δεν αφορά τον Αλμέιδα και δεν μπορεί να τίθεται υπό αμφισβήτηση, είναι η επιθυμία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ. Οσο και εάν μάθαμε επί χρόνια η περίφημη «καρδιά του πρωταθλητή» να έχει πάντα τη μορφή του Κασναφέρη, του Ζωγράφου, του Δαλούκα και των άλλων παιδιών, στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε ομάδα (εν προκειμένω η ΑΕΚ) πρέπει να αποδείξει έμπρακτα πόσο αποφασισμένη και παθιασμένη είναι για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και να πανηγυρίσει την κούπα και συνεχίζει στο Blog του στο enwsi.gr. Στην Τούμπα, ένα γήπεδο που η ΑΕΚ στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έχασε από δύο στιγμιαίες αβλεψίες και ατομικά λάθη, αυτό που περιμένω είναι να δω μια ομάδα που θα βγει για να δείξει πως πιστεύει και θέλει πολύ αυτόν τον τίτλο. Τώρα θα φανεί και συνολικά αν ο οργανισμός είναι έτοιμος από φέτος να φτάσει στο φινάλε, έπειτα από μια τετραετία όπου όλα πήγαν λάθος.

Η ΑΕΚ να μάθει από τα λάθη της

Το ζήτημα δεν είναι να γυρίσουμε πίσω και να συζητάμε για όσα δεν έγιναν και τι έφταιξε. Από εδώ και πέρα, κάθε ματς είναι χωρίς αύριο. Η ΑΕΚ πρέπει να δείξει, ότι πιστεύει πραγματικά στον στόχο και παράλληλα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί την πίεση, σε επίπεδο παικτών και ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να γίνει πιο κυνική. Να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτήν τη φορά να είναι περισσότερο αποφασιστική, ώστε να παραμείνει σε αυτήν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments