Αθλητισμός

«Σεισμός» στις στοιχηματικές εταιρείες μετά τη 2η αγωνιστική

«Σεισμός» στις στοιχηματικές εταιρείες μετά τη 2η αγωνιστική

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Χαμός στη Super League για το φετινό πρωτάθλημα

Η διπλή… αυτοκτονία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το μεγάλο «διπλό» της ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ άλλαξε τις ισορροπίες όχι μόνο στη βαθμολογία της Super League αλλά και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ολυμπιακος. Αν και βρέθηκε να προηγείται με δυο τέρματα διαφορά, απέτυχε να κερδίσει τον Άρη, μένοντας στο 2-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ένα υπέροχο τέρμα του Σέρχιο Αραούχο στο 80ο λεπτό στάθηκε αρκετό για να φύγει η ΑΕΚ με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέστρεψε στην πρώτη θέση της κατάταξης, με το πέρας της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θεσσαλονικείς, από την άλλη, έχασαν πολύτιμο έδαφος, γνωρίζοντας την πρώτη τους ήττα από τις 30 Οκτωβρίου, όταν κι είχαν ηττηθεί από… την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Stoiximan

stoiximan kataktisi protathlimatos - Super League: «Σεισμός» στις στοιχηματικές εταιρείες μετά τη 2η αγωνιστική - Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η ΑΕΚ

Στο παιχνίδι που άνοιξε το χθεσινό πλούσιο πρόγραμμα, στο «λευκό» 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός με τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής των play off της Super League, με τους «πράσινους» να χάνουν δύο υπέρ-πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Μοιραίος για το «τριφύλλι» ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μπόρις Κλέιμαν του Βόλου να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του και να χαρίζει στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, η ΑΕΚ πάτησε κορυφή (μαζί με τον Παναθηναϊκό), ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους.

Novibet novibet kataktisi protathlimatos - Super League: «Σεισμός» στις στοιχηματικές εταιρείες μετά τη 2η αγωνιστική - Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου η ΑΕΚ

Οι στοιχηματικές εταιρείες επηρεάστηκαν από την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και έχρισαν την ΑΕΚ ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments