Αθλητισμός

Οι λεπτομέρειες του ραντεβού με Αταμάν!

Οι λεπτομέρειες του ραντεβού με Αταμάν!

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (31/03) επί σερβικού εδάφους συζήτησαν σε καλό κλίμα το ενδεχόμενο συνεργασίας αλλά και πολλές λεπτομέρειες. Αρχική διαφορά στο οικονομικό. Διαψεύδει το ραντεβού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Gazzetta από την Σερβία, η συνάντηση του ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον προπονητή των 24 τίτλων (σε Τουρκία και Ευρώπη) έγινε την περασμένη Παρασκευή (31/03) στο Βελιγράδι με οικοδεσπότη τον Σέρβο μεγαλοατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, o οποίος εκπροσωπεί τον Τούρκο τεχνικό εκτός της πατρίδας του (παρόντες ήταν επίσης ο Σάνι Μπετσίροβιτς, που θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας αλλά και ο manager του Εργκίν Αταμάν στην ΤουρκίαΑλί Γκιουβέν, που ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο).

Στην διάρκεια της συνάντησης επήλθε συμφωνία σε πολλές βασικές λεπτομέρειες (διάρκεια συμβολαίου, budget, μετεγγραφές και συνεργάτες), εκτός από την ετήσια αποζημίωση του Τούρκου προπονητή, ο οποίος φέρεται να ζήτησε κοντά στο 1,5 εκατομμύριο Ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό μόνο για τον head coach είναι πολύ υψηλό και σίγουρα αποτελεί τροχοπέδη, ωστόσο, το πολύ καλό κλίμα, η κοινή φιλοσοφία αλλά και η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας, αποτελούν παράγοντες που δεν απομακρύνουν το ενδεχόμενο εύρεσης της χρυσής τομής. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι δύο πλευρές παραμένουν σε ανοιχτή γραμμή και οι εξελίξεις ίσως να μην αργήσουν.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta, αναφέρει ότι 75χρονος πρόεδρος της τουρκικής ομάδας και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου “Anadolu”, Τουντσάϊ Οζιλχάν, άρχισε από τα μέσα της σεζόν να ασκεί έντονη κριτική (σε κλειστές πόρτες) για τις επιλογές του, υποστηρίζοντας ότι οι επιτυχίες αλλοίωσαν τον χαρακτήρα του έμπειρου coach. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε την απομάκρυνσή του και τουλάχιστον δύο φορές χρειάστηκε η παρέμβαση του general manager, Αλπέρ Γιλμάζ, ώστε να αποφευχθεί μία εξέλιξη που θα πυροδοτούσε βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια των δις πρωταθλητών Ευρώπης.

Μία δεύτερη παράμετρος που οδήγησε στην επαφή του Παναθηναϊκού με τον καταξιωμένο Τούρκο προπονητή, είχε να κάνει με την άρνηση του Πάμπλο Λάσο (ήταν η πρώτη επιλογή των «πρασίνων»), να δεσμευτεί από τώρα και (έστω και χωρίς να κοουτσάρει) να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και μία τρίτη, που έφερε πιο κοντά τις δύο πλευρές, αφορούσε στην κατά καιρούς εκπεφρασμένη (υπό την μορφή ευχής) επιθυμία του ίδιου του Αταμάν να εργαστεί στην Ελλάδα, αλλά και η εκτίμηση που του τρέφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments