Lifestyle

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι κοινές φωτογραφίες τους από το Ντουμπάι

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι κοινές φωτογραφίες τους από το Ντουμπάι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε στον φακό, φορώντας μόνο ένα παντελόνι και ένα μαντήλι στο κεφάλι που θυμίζει... βεδουίνο, όπως σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή του.

Ταξίδι στο Ντουμπάι έκαναν ο Χρήστος Μάστορας και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram.

Μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ, τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το μοντέλο έχουν αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες τους με «άρωμα» καλοκαιριού. Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε στον φακό, φορώντας μόνο ένα παντελόνι και ένα μαντήλι στο κεφάλι που θυμίζει… βεδουίνο, όπως σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στην ανάρτησή του.

Από τη μεριά της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανέβασε περισσότερα στιγμιότυπα από τον δικό της λογαριασμό.

View this post on Instagram

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Φορώντας ένα πράσινο αμάνικο μπλουζάκι και με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλό κότσο, περιηγείται σε περιοχή του Ντουμπάι.Νωρίτερα, το μοντέλο ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία όμως δεν διακρίνονται τα πρόσωπά τους παρά μόνο οι σκιές τους.

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουάριου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περπάτησε στην πασαρέλα σόου, φορώντας ένα νυφικό και σε δηλώσεις που έκανε αργότερα, αποκάλυψε ότι στέλνει συχνά στον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, φωτογραφίες της με νυφικά. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είπε: «Έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες στον Χρήστο με νυφικό, με έχει δει εκατό φορές. Εκείνος γελάει, για να μην φύγει τρέχοντας».

Σε ερώτηση ρεπόρτερ αναφορικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον τραγουδιστή, μετά το έντονο περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ξεκαθάρισε: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα. Δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν να έχουμε χωρίσει πριν από λίγο καιρό».

Στο τέλος, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ρωτήθηκε για το αγαπημένο τραγούδι του συντρόφου της, λέγοντας: «Αχ δεν μου έρχεται τώρα, είμαι μεγάλη φαν, μου αρέσουν όλα, αλλά τώρα δεν μου έρχεται κάποιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments