Lifestyle

MasterChef: Αναβίωση του… «κρατς» στη μονομαχία ανάμεσα σε Στέφανο και Μαρία

MasterChef: Αναβίωση του… «κρατς» στη μονομαχία ανάμεσα σε Στέφανο και Μαρία
«Κομμάτι! Σοβαρό κιόλας κομμάτι! Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα, ε; Ευτυχώς δεν έσπασε» αναφώνησε ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef

Μαγειρικές αναμετρήσεις και κόντρες είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef. Πιο συγκεκριμένα ο Μότο Μότο και ο Άγγελος Τσιγκάκος κλήθηκαν να παρουσιάσουν στους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής ένα πιάτο με βασικό συστατικό τα μύδια.

Το αποτέλεσμα όμως που παρουσίασε ο Άγγελος δεν… έρεσε καθόλου στους κριτές! Και αυτό επειδή και ο Πάνος Ιωαννίδης πέτυχε ένα σκληρό κομμάτι το οποίο παραλίγο, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, να του στοιχίσει το δόντι του.

«Κομμάτι! Σοβαρό κιόλας κομμάτι! Παραλίγο να μου πληρώσεις σφράγισμα, ε; Ευτυχώς δεν έσπασε» αναφώνησε ο δημοφιλής σεφ και κριτής του MasterChef κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της προσπάθειας του Άγγελου Τσιγκάκου. «Συγγνώμη σεφ» είπε, εμφανώς αμήχανος, ο παίκτης.

«Πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να γίνει και η ατυχία», συμπλήρωσε ο 33χρονος διαγωνιζόμενος στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments