Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για το Ντέρμπι

Πρωινός Τύπος για το Ντέρμπι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Τα δώρα του Ολυμπιακού, η ανωτερότητα του Γιοβάνοβιτς

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ – SPORTDAY

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα “δώρα” που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός και μία νίκη τίτλου. Όταν παίρνεις ένα τέτοιο ντέρμπι, δικαιούσαι να λες ότι είσαι έτοιμος να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Πέραν απ’ την προσφορά που έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” στους “πράσινους”, είχαμε και πλήρη κυριαρχία του Γιοβάνοβιτς επί του Ανιγκό. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πιέζοντας οδηγούσαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Οι “ερυθρόλευκοι”, με τον Χάμες να κάνει περιπάτους στο γήπεδο και τον Ελ Αραμπί να παίζει μόνιμα εκτός θέσης, ήταν ακίνδυνοι και άνευροι. Δεν πήραν ούτε μία δεύτερη μπάλα.

Ο Ρούμπεν έκανε ανενόχλητος το παιχνίδι του κατευθύνοντας τους “πράσινους” κι ο Παλάσιος ταλαιπωρούσε αφάνταστα τον Ρέαμπτσιουκ. Ο Ανιγκό επιχείρησε να αλλάξει την κατάσταση διορθώνοντας τα λάθη του στην αρχική ενδεκάδα, αλλά το… πουλάκι είχε πετάξει ο Ολυμπιακός ανέβασε τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, αλλά από ευκαιρίες τίποτα. Η “πράσινη” άμυνα κατάπινε τους επιθετικούς του πρωταθλητή κι ο Μπρινιόλι πέρασε ένα ήσυχο βράδυ. Μια ομάδα που έτρεχε κι άλλαζε την μπάλα, νίκησε μία ομάδα που δυσκολευόταν να τρέξει κι έχανε κάθε διεκδίκηση. Μία κανονική ομάδα νίκησε ένα άθροισμα καλών ποδοσφαιριστών, που όμως δεν είχαν ούτε σχέδιο, ούτε καθοδήγηση από τον πάγκο.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ

Κάθε ματς στα πλέι οφ είναι μια τεράστια μάχη. Και στο τέλος θα επικρατήσει η πιο σκληρή ομάδα και συνάμα αυτή που θα έχει τα μεγαλύτερα ψυχικά αποθέματα. Για να το πούμε λαϊκά, τα μεγαλύτερα… καρύδια. Η ΑΕΚ, τόσο ως ομάδα, αλλά και συνολικά ως οργανισμός, δείχνει ότι τα διαθέτει και με το παραπάνω. Αλλά επειδή μιλάμε και για ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ διαθέτει κι έναν πάγκο που όποιος μπορεί να έρθει από αυτόν, έχει την κλάση για να κάνει ό,τι έκανε χθες ο Τσούμπερ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ – LIVE SPORT

Ήταν μία από τις πιο εύκολες νίκες του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στη σύγχρονη ιστορία των ομάδων. Χαρακτηριστικό ότι ο πρωταθλητής δημιούργησε μόλις μία (διπλή) καθαρή ευκαιρία,, στο 4′ με Χουάνγκ και Μασούρα. Έξι μήνες ήταν αήττητος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, αλλά απέναντι σε μία τόσο συμπαγή και παθιασμένη ομάδα, η οποία δέχεται παρά πολύ δύσκολα γκολ (ένα στα τελευταία δέκα παιχνίδια) δύσκολα θα μπορούσε να πάριε θετικό αποτέλεσμα με την αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ανιγκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments